2777
2789
ممنونم دوستای خوبم برای تاییدتون ولی مثل اینکه شخصی به خانم تهرانی اعتراض کردن که سن محمد بیشتر از رده سنی یا عوس قدیمیه به هر حال من تمام قوانین مسابقه رو رعایت کردم و عکسم هم تائید شد خانم تهرانی عزیز تلاش کردم برای جذب رای سن پسرم هم تو عکس یازده ماه هست اگر قراره حق به حقدار نرسه که .... چون من هیچ کار خلاف مسابقه ای انجام ندادم و عکس سال قبل بعضی کاربران تایید شد و اگر قرار بود برنده شه و بعد رد شه همون اول باید اینطور میشد قبل از اینکه من زحمت بکشم و حتی تو توضیحاتم هم نوشتم لباس اولین عیدش حتی تو تاپیک هم منو دیگران دوستان پرسیدیم ازتون پس هیچچچچچچچچ کار خلاف قانونی انجام ندادم منتظر جوابتون هستم خانم تهرانی عزیز خودتون هم در جریانین چقد از این مسائله ناراحت شدم پس لطفا بی تفاوت از این مسائله نگذرین چون اگه قرار باشه حق به حقدار نرسه و با تهمت اینطور حذف شه واقعا جای تاسف و تاثر داره
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان دوستان گل عیدتون مبارک نوروز بمانید که ایام شمایید آغاز شمایید و سرانجام شمایید "مولانا" آغاز سال7041 آریایی ، 3754 زرتشتی، 2575هخامنشی، و1395خورشیدى بر همه دوستداران خرد و اندیشه خجسته و شاد باد
خانم تهرانی سلام عیدتون مبارکه صد سال به این سالها ایشالله در سال جدید پیشرفت کاری بهتری داشته باشید و پر انرژی تر باشن کاربران نی نی سایت خانم تهرانی عزیز در رابطه با این مسابقه اخر اگه یادتون باشه مسابقات قبلی هر عکسی تو رده سنی اشتباه گذاشته میشد شما خودتون رده سنیشو درست میکردی، حالا کاربر شمیلا عکسشو گذاشته تو مسابقه بعد پایان مسابقه اعتراض هر کاربری در این مورد جایز نیست ،و نتیجه یک ماه زحمت کاربر اونم بعد اعلام برنده شدنش یه ضد حال به کاربر، کاش اون کاربری که بعد اعلام نتایج اینجور اعتراض کرده زودتر اعتراض میکرد شما رده سنی رو درست میکردید شاید تو رده سنی خودش برنده میشد
سلام سلام صد تا سلام بلاخره عید دیدنی های ما هم تموم شد سال نو مبارک باشه ایشال... یه سالی پر از خاطرات خوشی برای همه شما فاطمه جان خدا رو شکر پسری خوب شده هیچی بدتر از مریضی بچه نیست سرماخوردگی بهارم 11 روز کشید تا خوب شد پدرم دراومد از یه طرفم مهمونی عید دیدنی بی قراری های بهار خیلی اذیت شدممم
2810