2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حانم تهرانی خواهش میکنم خودتون پیگیری کنید
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
بچه ها من دیروز به خانم تهرانی پیام دادم امروز جواب دادن که من تند تند با فرش میلاد در تماس هستم اونا بدقولی کردن اما من پیگیرم بهدش گفت اصلا به نی نی سایت هم تابلو فرشی ارسال نشده
سلام کاربر عزیز متاسفانه فرش میلاد بد قولی کرده و من مدام دارم پیگیری میکنم. امیدورام سریعتر به نتیجه برسیم. گویا به کاربران گفته که تابلوها ارسال شدند دفتر نی نی سایت اما هیچ تابلویی به دست ما نرسیده. با مدیریتشون تماس گرفتیم و فعلا موضوع در دست پیگیری است اینو خانم تهرانی برام فرستاده
مونا تهرانی پست ها : 1435 عضویت:1390/10/20 2 سلام برندگان عزیز مسابقه اسفندماه اسپانسر مسابقه فرش میلاد بدقولی کرده اما من دارم موضوع رو پیگیری میکنم. امیدوارم سریعتر به نتیجه برسیم. دیروز با مدیریتشون صحبت کردم و قرار شد ایشون هر چه سریعتر به این مسئله رسیدگی کنند. فعلا تا یکهفته دیگه مهلت خواستند از ما. بنابراین کمی دیگر هم صبر کنید تا ببینیم چه باید کرد
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
خانم تهرانی عزیز، مطمئنا کسی که برنده میشه کلی وقت و هزینه و انرژی صرف کرده تا برنده شده، اگه فرش میلاد نخواد جوایز رو بفرسته و شما هم نخواید جدی پیگیر کار باشید، تکلیف ما چیه؟ لطفا سعی کنید به نتیجه برسید باهاشون
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
چی شد جایزه ها یک ماه گذشت؟؟خواهشا خود نی نی سایت زحمت جایزه هامونوبکشه فک نمیکنم اسپانسر معتبری باشن جواب درستی بدن
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
من میخواستم برابچه های فامیلامونم هم سفارش بدم عکساشونو تابلو کنه برام باهزینه خودمون ولی خیلی بدقول بودن منصرف شدم خواهشا نی نیسایت تابلوفرش کوچولویی هدیه بهمون بده ازدل شرکت کننده ها دربیاد ایا این مطالبو مسئولان سایت میبینند ؟؟؟؟
2810