2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم آتلیه نبردم تو خونه این عکسو انداختم زمینه اش رو عوض کردم پسر منم اصلا همکاری نکرد مامان مهربون توی این عکس که میبینی مامانم گرفتش بغل تا تونستم ازش عکس بگیرم بعد قسمتای اضافیشو کات کردم
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
سلام دوستای عزیزی که سالها منتطر هستید تا نی نی نازتون رو در آغوش بکشید اگر همه راه ها رو رفتید و باز هم نشده بهتون پبشنهاد میکنم این راه رو هم برید باور کنید هزاران نفر نتیجه گرفتند www.kharnoob.blogfa.com http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=899548&T=%D8%A7%DA%AF%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D9%88%D9%86_%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86_%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1%D9%8A_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D9%86_
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان; دوستان من الان تردید دارم میترسم اون عکس سیاه و سفیده خوب از آب درنیاد به نظرتون این بهتر نیست؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
آنجلا جون به نظر من عکس رنگی بهتر میشه
اون عکس سیاه سفیده ژستش خیلی قشنگه کاش میشد رنگی اونو بفرستی اگه داری
این عکس دومی هم خیلی دخترت خوشگل افتاده ولی به نظر من واسه تابلو شدن یه مشکل داره،توی صورت شیدا جون سایه افتاده به نظرم چون میخواد فرش شه بهتره سایه توی صورت نباشه
توی عکس مشکلی نداره ولی ممکنه توی فرش از نظر طیف رنگی بر به مسکل بخوره مثلا اون سایه ی موهاش که توی صورتش افتاده تیره تر شه
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
سلام ماشالا به بچه های نازتون ایشالا همیشه سلامت باشن. به منم وقتی عکس فرستادم گفتن بهتون خبر میدیم. انجلا جون درست میگه حسنا. اون عکسه رو اگر رنگیشو داشته باشی خیلی قشنگه اما انگار من تو نمونه کارهاشون عکس سیاه سفید هم دیدم قشنگ بوده. فکر کنم محسن یگانه بود
ممنون دوستان بابت نظراتتون همون سیاه سفیده رو میفرستم این روزا حال روحی مساعدی ندارم حوصله عکس و آتلیه هم اصلا ندارم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام خانم تهرانی من نمیدونم کجا بگم اینجا رو هم می گم شاید ببینید چرا جوایز مسابقه شهریور که به عنوان رای دهنده پذیرفته شدم به دستم نرسید اول گفتی کدپستی نداره ادرس منزل خوب سری دوم ادرس دیگه از فامیلمون دادم که هم کد پستی داره هم پلاک اما متاسفانه باز هم جوایز نیومده سر کارم ایا اگرم نیست پس 7 ماه هم به خانم نوروزی ایمیل دادم هم به شما اما متاسفانه جوابی غیر از اینکه ارسال میشه البته اونم بهمن ماه بوده تا به حالم دریافت نکردم امیدوارم اینجا ببینین و رسیدگی کنین
وای اگر شیران بیشه ام غرش کنند. احدی از تبارت بر زمین نخواهد ماند.