2777
2789
عنوان

اطلاعات میخام درباره عمل لیزری سنگ کلیه pcnl

| مشاهده متن کامل بحث + 16929 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی تازه دو روزه از قم اومدم الانم کلی امتحان دارم این ماه تموم شد اگه تا اون موقع ویزیت انلاین نداش ...

خواستی یه زنگ بزن مطبش شرایطتو بگو منشیش خیلی ادم خوش برخوردیه شاید دارو فرستادن نهایتش اینه ک پول ویزیتشون میزنی چون سنگ کلیه یه مشکل کوچیک هست برا این دکتر جوری ک من اصرار داشتم کل مدارک پزشکیمو ببینه گفت نیاز نیس سنگ کلیس دیگه فقط اخرین سونورو بدی کافیه

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

سلام خانومی هستی؟

من سوال دارم میشه بیای؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
سلام جانم بفرما

همسرمن پارسال عمل کرده ولی الان بازم سی تی داده معلوم شده ۲۰میل داره دوباره(کوچیکترهم داره۷م و نمیدونم۲میل احتمالا) اون ۲۰میلی جلوی مجراشو گرفته دکتر گفته سریع باید عمل بشه چون جلوی مجراشو گرفته و کلیه ورم کرده بشدت

استرس دارم ناراحتم نمیدونم چیکارکنم اون دکتری که شما گفتی زنگ زدم کسی ج نداد،به نظرت خطرناک نیس عملش؟tul

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
همسرمن پارسال عمل کرده ولی الان بازم سی تی داده معلوم شده ۲۰میل داره دوباره(کوچیکترهم داره۷م و نمیدو ...

تی یو ال یک عمل ساده ی ساده اصلا نگران نباشین اون دکتری که من گفتم با دارو مشکل رو حل میکنه ولی الان که کلیه حالت خوبی نداره به نظر من عمل تی یو ال بهترین گزینه هستش بره تی یو ال سنگ که خورد و کوچیک شد دارو های دکتر منو استفاده کنه الان زنگ بزن ببین هستن 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد