2777
2789

خواستگاره و توی مرحله آشنایی هستیم ولی خیلی رابطه نزدیکی داریم و تصمیم مون قطعیه و اوکی رو بهم دادیم و تا یه ماه آینده عقد می کنیم نهایتا

باید لفظی بهم روز زن رو بهم تبریک می گفت؟ یا نه؟

ناراحت نیستم و قصد اینو هم ندارم بهش بگم یا ناراحت بشم و فقط دلم می خواد بدونم باید بهم می گفت یا نه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

نچ🙄

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید میگفت و حتی بهتر بود از الان ی شاخه گل و ی هدیه کوچک بهت میداد که نشون بده براش مهمی .....من از مردهای بی رگ و بیخیال خیلی بدم میاد🤨

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نه

اگه روز دختر تبریک نگفت ناراحت شو

بخدا اگه تبریک میگفت الان تاپیک میزدی واااییی بیاین ببینین خواستگارم بهم توهین کرد روز زنو تبریک گفت من که دخترم  و ..

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ما بعد از ده سال امروز تبریک نگفتن ، شما از خواستگارت انتظار جنتلمنی داری 😆😆 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مام تو همین مرحله ایم پونزده دی عقدمونه😅من نگفتم خودش کادو اورد

دانشجوی فرهنگیان هستین؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥