2777
2789
عنوان

اطلاعات میخام درباره عمل لیزری سنگ کلیه pcnl

| مشاهده متن کامل بحث + 16943 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بله ۳ تا پشت سر هم دابل جی گذاشتن ماهی یدونه  بازم سنگ مونده بود یه دکتر طب اسلامی عرق ...

سلام عزیزم انشالله زود جوابمو بدی چون وقت عمل دارم منم یه سنگ ۵۰میل دارم و میخاستم بدونم این آقای دکتری که گفتی واقعا فقط با دارو آب کرده سنگو وقت بگیرم ازش چون از عمل میترسم و نمیخام عمل کنم 

سلام عزیزم انشالله زود جوابمو بدی چون وقت عمل دارم منم یه سنگ ۵۰میل دارم و میخاستم بدونم این آقای دک ...

سلام عزیزم من ابان ماه رفتم سونو و سی تی دوتا سنگ نشون داد یکی ۹ و ۸ونیم رفتم سی تی گف بزرگتره حدود ۱۳ 

تو سونو ک بودم یه دختر خانوم گفت سنگ داییم ۶۸ میل بود و با داروی ی دکتری دفع شد بدون درد منم ادرس دکتر خاستم و رفتم و داروهاشون خوردم شکر خدا چن روز پیش ک رفتم سونو یه ۸ میل فقط داشتم ینی بقیش بدون درد دفع شده 

من دارو هامو مرتب نخوردم سبک شمردم کامل و ب وقت میخوردم الان اینم نبود 

از سنگای پارسال ک دفع شده بودن داشتم انداختم تو این محلول ببینم واقعا چیکار میکنه سنگارو پودر کرده بود 😍

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
میدونم خیلی زحمت میشه براتون ولی امکانش هست عکس دارو ها رو برام بفرستین

چون من یه دارو دارم سیتریک اسید مثل آبه یسری هم از قم رفتم گرفتم اونا گیاهین میخام بدونم مثل همن یا اینا تموم شد برم تبریز

میدونم خیلی زحمت میشه براتون ولی امکانش هست عکس دارو ها رو برام بفرستین

یه هیدورکلرتیازید ۲۵

و آلوکیم هستش و اون اصل کاری ک سنگ رو پودر یا بهتره بگم حل میکنه تو یه ظرفه اسم نداره شبیه نمکه تو اب حل میکنم میخورم کدوم شهری ؟ ویزیت انلاین شو اگه نمیتونی بیای ببین داروهاشو میفرستن برات 

چون من یه دارو دارم سیتریک اسید مثل آبه یسری هم از قم رفتم گرفتم اونا گیاهین میخام بدونم مثل همن یا ...

فقط سرخود داروهایی ک گفتم نخوریا 

هیدروکلرتیزاید برا هیدرونفروز کلیس

آلوکیم باعث میشه ک سنگ بزرگ تر نشه

اون پودر ک گفتم شبیه نمکه سنگ رو کم کم حل میکنه و از طریق ادرار دفع میکنه جوری ک اصلا متوجه نشی بزن گوگل عکس دکترو ببین محمد رضا اردلان

من زنجانم ویزیت انلاین نگا کردم نداشت 

اها ولی به نظرم ارزش داره بیاین یبار حضوری ویزیت بشین قبلش تماس بگیر یا اینترنتی وقت بگیر