2777
2789
آپلود عکس این پیراهن یه گزینه عالی برای دوران شیردهی خریداری شده از ترکیه جنس نخی و بسیار خنک از جلو دکمه داره و شیر دادن رو بسیار راحت میکنه قد دامن بلنده و توی نشستن و بلند شدن راحتین فقط سه عدد موجود . سایزهای ۳۶و۳۸و۴۰ تلفن تماس : ۰۹۳۵۷۶۰۰۰۱۵
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. این لباس سه تکه کارترز رو واسم از کانادا آوردند که چون پسرم زیاد لباس داشت اصلا استفاده نشد. حتی مارکش کنده نشده . سایز یک تا سه ماهه. هر کی خواست بهم پیام بده ۰۹۳۶۲۱۵۵۶۴۵ اینم لینکش از سایت کارترز http://www.cartersoshkosh.ca/en_CA/carters-baby-baby-boy-sets/V_121C584_CA.html?dwvar_V__121C584__CA_size=3M&dwvar_V__121C584__CA_color=Navy
لیست کامل مهدکودکهای تهران www.bakoodak.com
وای چندتاتون امروز بوده تاریخ‌زایمانتون.انشاالله که خودتونو نی نی سلامت و تندرست باشید.شلیدم‌زودتر اومده.درهرصورت مبارک‌باشه و قدمش خیر.ما رو از شنیدن داستان زایمانتون بی نصیب نزارید.من‌مامانه لب مرزی هستم ینی یا تیر یا اول مرداد:)