2777
2789
ممنون ازنظرت عزیزم آخه هرکسی یه چیزی میگه بعضیا میگن خیلی خوبه برید که بعدا پشیمون میشید اعتمادبنفس ...

خوب ماهم همه خانوادم قد کوتاهن برا من امپول زدن از همه زدم بالا و چه فایده الان ۱۰ ساله فقط با قرص و دارو پریود میشم

من از نظر تجربه ای که دارم میگم کاش برام نمیزدن

حالا برا من کم زدن خداروشکر دکتر میگه نازا نیستی فقط باید تحت درمان باشی ولی اون یکی اشنامون کلا نازا شده

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب ماهم همه خانوادم قد کوتاهن برا من امپول زدن از همه زدم بالا و چه فایده الان ۱۰ ساله فقط با قرص و ...

بازم ممنون عزیزم از راهنمایی کردی شما کدوم دکتر بردن میدونید؟ تهران هستین شما؟ چون میگن بهتره باچنددکتر مشورت بشه

بازم ممنون عزیزم از راهنمایی کردی شما کدوم دکتر بردن میدونید؟ تهران هستین شما؟ چون میگن بهتره باچندد ...

خواهش میکنم عزیزم

بله تهرانم پیش دکتر زالی رفتم تو میدون رهبره

خیلی دکتر خوبیه الانم هستش

خواهش میکنم عزیزم بله تهرانم پیش دکتر زالی رفتم تو میدون رهبره خیلی دکتر خوبیه الانم هستش

اها آخه من تهران نیستم سختمه مشهد سراغ ندارید دکتر غدد مجرب 

اها آخه من تهران نیستم سختمه مشهد سراغ ندارید دکتر غدد مجرب 

شرمنده من تو عمرم کلا دو بار اومدم مشهد😅

ولی تهران هر دکتری بخوای خوبشو سراغ دارم انقد رفتم

قدش چندتاس  مکمل بهش بده وزینک بذه والیبال و بستکبال ولی هورمون نزن بهتره

138فک کنم دقیق نمیدونم. مرسی عزیزم شماهم کسیو میشناسین که زده باشه وتجربه خوب یابد داشته باشه

شرمنده من تو عمرم کلا دو بار اومدم مشهد😅 ولی تهران هر دکتری بخوای خوبشو سراغ دارم انقد رفتم

😂😅ممنون عزیزم دیگ خبره شدین پس حالا خوبه یادتونه ازبچگیتون

شرمنده من تو عمرم کلا دو بار اومدم مشهد😅 ولی تهران هر دکتری بخوای خوبشو سراغ دارم انقد رفتم

آخه شماهم فک کنم زود تزریق کردن واستون نمیدونید چندسانت یهو افزایش داشتین بعد ازتزذیق هورمونا

😂😅ممنون عزیزم دیگ خبره شدین پس حالا خوبه یادتونه ازبچگیتون

اره هم حافظم خوبه هم همیشه با گریه میبردنم دکتر مامانمم برام تعریف کرد که امپول هورمونی زدن

آخه شماهم فک کنم زود تزریق کردن واستون نمیدونید چندسانت یهو افزایش داشتین بعد ازتزذیق هورمونا

نه دیگه تا این حد حافظم خوب نیست😅😅

ولی الان از خواهرام ۱۰ سانتی بلندترم

نه دیگه تا این حد حافظم خوب نیست😅😅 ولی الان از خواهرام ۱۰ سانتی بلندترم

عزیزم چطورمیتونم باهاتون درتماس باشم توواتساپ اینجا نمیشه شماره تونو بزارید؟