2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم با تغذیه مدرسه بچه هاتون داستان دارید؟!چیا میزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5877 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مخالفم ،از بیرون چیزی نمیخرم خودم براش میزارم  فلافل میپزم ، سیبزمینی سرخ کرده ،پوره سیب ز ...

دقیقا ، منم یه بار پن کیک و میوه میزارم، یبار ساندویچ و میوه . یبار مینی پیتزا، یبار پوره سیب زمینی، یبار فرنی.... میوه هم همیشه میزارم

مگه چی میخره بچه از بوفه که ۲۰۰ پولشه

همینو بگو، کلا پول زیاد میدن بهش، مثلا دو تاظرف پاستا از بوفه خریده ۶٠ تومن همبنجوری خرج میشه دیگه، بنظرم هم نحوه خرج کردنو یاد نمیدن به بچه هم از تنبلی خودشونه

دقیقا ، منم یه بار پن کیک و میوه میزارم، یبار ساندویچ و میوه . یبار مینی پیتزا، یبار پوره سیب زمینی، ...

آره اینجوری بهتره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

منم آجیل میذارم و حداقل یه نوع میوه و یه ساندویچ...گاهی کیک و شیرم میخرم...یه روزم ماکارونی گذاشتم اما گفت در ظرف رو باز کردم چنگالم افتاده😕باید چنگال و قاشق اضافه هم از این به بعد بذارم تو کیفش...ولی پول ندادم بهش تا حالا...آخه کلاس اولیه هنوز حساب کتاب بلد نیست...ولی اصرار داره بهم پول بده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
منم آجیل میذارم و حداقل یه نوع میوه و یه ساندویچ...گاهی کیک و شیرم میخرم...یه روزم ماکارونی گذاشتم ا ...

عزیزم، اره از حس استقلال خوششون میاد منم همیشه به دخترم نمیدم چون کامل براش میزارم ولی خب گاهی که حوصله ام کمتره و میخامم حس استقلالشو ازش نگیرم بهش مقدار لازم میدم شما هم گاهی یه مقدار کم بهش بده اندازه یه کیک مثلا چون دخترتون کوچیکه عزیزم.

خیلی سخته که برای هر زنگ‌تفریح یه خوراکی بزاری پسرم چهارتا زنگ تفریح دارن به زور و با اصرار من فقط یه لقمه میبره که یه مواقعی اونو پس میاره تو خونه یا نهایتا تو راه میخوره میگه میخوام بازی کنم وقت ندارم😏 خودم رو بکشم میوه نمی‌بره و اگر چندروز تو کیفش رو چک نکنم حتما یه پلاستیک کپک می مونه تو کیفش چون کامل نمیخوره ولی تو خونه باشه ماشالله خوراکش خوبه

،،
بوفه مدرسه پسر من غذای خونگی میاره برنامه غذایی هم دارن من راحت شدم هر چند وقت که نمیدونم چی بدم ...

سلام عزیزم میشه بگی دقیقا چیا دارن بوفه مدرسه پسرتون و قیمتا چطوریه ؟ ما میخواهیم یه بوفه مدرسه دبستان پسرانه اجاره کنیم نمیدونم چی ببرم دوست داشته باشن بچه ها

بعد اینکه گفتن کارت خوان بگیرید شما کارت میدین ب پسرتون؟