هر شب باید فکر کنم چی بزارم براش؟ تا ساعت دومیمونن ۵ تا هم زنگ تفریح کوتاه دارن... خودمم عاشق آشپزی ام ها ولی دیگه هر شب بخوای تنوع بدی حال ندارم خب🤭هرچند سخت نمیگیرم گفتم شماهم بگید چیا میزارید
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زنگ اول معمولا تست میزارم زنگ دوم یه میوه زنگ سوم یه خوراکی مثل کیک با چوب شور یا در هفته یکی دو بار هم پول میدم از بوفه خرید کنه یه زنگایی رو کلاس اول هست دخترم
تو حق نداري به چيزاي منفي فكر كني!تو از جنسخدايي و خدا سرشار از انرژي مثبته😍
ما واسه خواهرم پول میدیم خودش بخرع یا یه ظرف برمیداریم یکم مغز گردو و بادام یکم انواع مختلف بیسکویت که تو خونه خوردشون میکنیم تیکه ها کوچیک شن چنتا تیکم کیک هرزنگ یکیشو میخوره
شیر و کیک...ساندویچ تخممرغ و خیارشور و گوجه...میوه میذارم موز و سیب بعضی وقتا انار دون میکنم میندازم تو ظرف در بسته.ساندویچ پنیر و گردو و گوجه...مغز افتابگردون.پفیلا