2777
2789
عنوان

پسرای قد کوتاه یا قد متوسط

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 60 پست

قد اصلا مهم نیست قیافه مهم نیست یه کلاغ دل دار بهتر از طاووسیه که فقط زیبا باشه ادم ها چه مردچه زن باید دل داشته باشن همیشه هم برای ازدواج دخترخانم ها بایه مرد ازدواج کنید مردباشه اینش خیلی مهمه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردای قد کوتاه اعتماد به نفسشون کمه، اکثرا 

و دیگه بستگی داره، مطمئنا دوست ندارن زنشون بلندتر باشه،  حس بدی بهشون دست میده،  اما خب اگه یه پسری قدش ۱۶۰ باشه برای یه مرد کوتاهه، اما برای یه خانم این قد متوسطه 

از طرفی پسر قد ۱۶۰ که جزو کوتاهاست دلشم نمیخواد زنش قد کوتاه باشه،  حداقل بخاطر بچه هاشون، پس بهترین حالت اینه که هم قد خودشون باشه ،بیشتر نباشه ،، کم کم هم نباشه

قبول دارم

نمیدونم عزیزم من روی یکی کراش دارم البته دنبال ازدواجم روابط خارج ازازدواج رونمیپسندم ایشون کوتاه هستن من اصلابرام مهم نیست هرجام تاپیک مردکوتاه ....میبینم حالم بدمیشه نمیتونم باهاش ازدواج کنم وبی خیالش دارم میشم اگرمی اومدبرای ازدواج قطعاباکله قبول میکردم اصلابرام مهم نیست 

چه حس بدی  مگه پارتنرتؤنه؟ قد شما چنده؟

نه کلا نزدیکم که میاد 

ریزه میزه ست میگم وای الان ازش گنده تر معلوم میشم فاصلا میگیرم ازش😂

قد من ۱۶۵ هست 

من پسرای قد کوتاه رو دوست دارم یا هم قد خودم یا یکم بلند تر 😶😅

همونی که خیلی نایسه هستم😌
2810