2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست
سلام خانم تهرانی من نمیدونستم تبلیغ در کامنت عکسها ممنوعه،،،،چون تو این تاپیک بچه ها راحت تبلیغ میکنند خوب کامنت عکسها هم همین کاربران هستند،،،،من امروز صبح هم برای چند نفر نوشتم که عکس منم ببینند شما بعداظهر به من اطلاع دادید،،،چون کامنتها دو روز دیرتر میاد پس امروز ۲۴ دی راهم حساب نکنید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیلوفری جون،،همینو بگو اینجا تبلیغ ازاده بعد من اینجا اصلا تبلیغ نکردم،،،فقط تو کامنتها نوشتم عکس منم ببینید اخه کامنتها هم همین کاربرایی هستند که اینجا میان خانم تهرانی به من تذکر داد،،،،
بچه ها هر کی گزارش الکی برای من بده واگذارش میکنم به خدا،،،باور کنید زشته به خاطر یه مسابقه راحت تهمت میزنید،،،جدی میگم دارم دخترمو شیر میدم نفرینش میکنم،،،،،
واااا جزیره جون؟ نفرین چیه عزیزم؟ غیر از کاربرهای اینجا خیلی های دیگه هم میان که تو مسابقه شرکت نکردن وقتی میگن ممنوعه وما شرایط مسابقه رو می پذیریم و توش شرکت میکنیم دیگه نباید تبلیغ کنیم حالا چه اونجا چه اینجا چه جای دیگه...... بازم خوبه فقط بهت تذکر دادن پس غزیزم رعایت کن که ایشالا تا آخر مسابقه با هم باشیم..
نمیدونم چرا دقیقا اونایی که ادعاشون میشه مسابقه بی اهمیته دقیقا همونا دارن تو تاپیکا 24 ساعته میگردن تا برای بچشون رای جمع کنن.. بعد میان اینجا میگن بخاطر یه مسابقه فلان بصار.... (جزیره جون اصلا با شما نیستم مخاطبه من یه عده دیگست خدایی نکرده ناراحت نشی) اما یه عده دارن خودشونو به ابو اتیش میزنن...
سلام خانوما منم عکس پسرم رو گذاشتم منتظرم برای تایید. به نظر من اینکه میگن تبلیغ نکنید خب نباید بی قانونی کنید دیگه ولی قانون مسابقه تو امضا رو مجاز دونسته پس چرخیدن تو تاپیکها هم مشکلی نداره که !!!!
مونا تهرانی پست ها : 703عضویت:1390/10/20 1393/10/24 - 12:13 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] با سلام و احترام آراء یکی از کاربران عزیز شرکت کننده به علت تقلب در مسابقه بر اساس گزارش سایر کاربران شمرده نخواهد شد. خانوما به نظرتون اون نفر کی میتونه باشه و چه تقلبی کرده کسی میدونه؟؟؟؟