2777
2789
عنوان

برندگان عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 11543 بازدید | 530 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدنتسم این دور اینوری میشه من دور قبل هم برنده شدم اما خانم تهرانی گفتن به علت اینکه قبلا برنده شدم اسمم خونده نشد تعداد رای من توی دور قبل 109 بود حالا این درست قانون مسابقست اما این دور خیلی بی انصافی شد
من از هیچکی ابا ندارم که راجع به من چی فکر کنن چون تو صفحه اول قانونی مبتنی بر اینکه تو پیغام خصوصی تبلیغ نکنید وجود نداشت من با پیغام خصوصی تبلیغ می کردم و یکی از کاربرا که قریب به یقین میدونم کی هستش گزارش داده بود به خانم تهرانی و من هم به خانم تهرانی گفتم که نمیدونستم بعد گفتن که نادید می گیرم این دفعه رو منم گفتم باشه از این به بعد نه زیر عکس بقیه ی کاربرا کامنت میذارم که به عکس بچه ی من رای بدید نه تو پیغام خصوصی منم فکر کردم واقعا نادید گرفته و رای های منو میشماره ولی اینطور نشد خانم تهرانی ای کاش به من و بقیه می گفتین که رای هاشون شمرده نمیشه حالا من هیچی نیلوفری و جزیره چرا؟چرا به اونا نگفتین؟
فاطمه مترجم شما خودت میگی بارها درخواست رای کردی اما من چی حتی یه بارم نکردم به جان خودم فقظ یه بار به شوخی گفتم خب به عکس بچه منم رای بدید تازه توی همین تایپکت مسابقه دی ماه نه جای دیگه به خاططر همین کار که همه انجام دادن باید گزارش داده بشه؟ شما بگید آیا این انصافه؟
2810