2777
2789
عنوان

برندگان عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 11543 بازدید | 530 پست
منم یبار اومدم یه نظری تو تاپیک مسابقه دادم دیدم که چجوری برخورد کردن... دیگه هیچوقت نیومدم تو اون تاپیک نیلوفری هم میدونه چجوری برخورد کردن بامن... بعضیا فکر میکنن لحن تمسخر امیزشونو نمیفهمم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم مامان ارتیمان جون من اینجا باهمه دوستم اما بعضیا واقعا به ادم توهین میکنن اونم سر یه مسابقه..مسابقه دوستانست چرا باید اینجوری توهین کنیم بهم؟؟ من کسیو که بهم توهین کرد نمیبخشم دقیقا هم یادمه کیا بودن.
مامی سا ما با چندتا بچه ها نی نی سایت یه گروه تو وایبر داریم تعریف عکس بچه هات اونجا خیلی شد اتفاقا یکی از اعضای گروهمون گفت مامی سا خیلی شخصیت ماهی دازه تو تاپیکا باش آشنا شدم. اسمش یلداست.مردم خودشون همه چیزو میفهمن عزیزم
جالبه من اول برندگان مسابقه را باز کردم نفر سومم محنا ومحمد امین کنعانی بود،،به خاطر این میگم رایهامو حساب نکردن،،،یعنی نفر سومم نشدم،،،،بعد تاپیکو سریع عوض کردن،،قسمت بود من زود ببینم که بی عدالتیشون لو بره،،،بچه ها اگه قسمت مسابقه رو نگاه کنید متوجه میشید
وای خدا تا مرز سکته پیش رفتماااا همسایه پایینی مون گیر کرده بود تو حموم زده شیشه شو شکونده دستش خفننننننن زخمی شده دادی میزد بیا و ببین هی می گفت همسایه کمکککک
2810