سلام دوستان من دیروز رفتم سونوگرافی گفت چیزی داخل ساک حاملگی نمیبینه گفت برای اطمینان از بارداری سالم یا پوچ هفته ی دیگه تکرار کنم امروز چند ساعتی میشه زیر دلم بدجور سفت شده من لکه بینی هم ندارم کسی نمیدونه علتش چیه چرا اینجوری شدم ؟؟؟
عزیزم باید صبر کنی برای سونو قلب الان هر کس یه چیزی میگه ممکنه نگرانت کنه من خیلی از کسایی رو دیدم که هفته 12 قلب نی نی شونو دیدن صبر کن ان شالله هفته دیگه هم نی نی هم قلب نی نی رو میبینی
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن
خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضیا طول می کشه تا قلب نی نی شون دیده بشه ولی به احتمال 90% من حدس می زنم نی نی ت دختره
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
به خاطر احساس سنگینی وسفت شدن زیر شکمت سمت چپ بعدا که جنسیت نی نی ت معلوم شد تو تاپیکا دیدیم بهم بگو جنسیتو.
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....