2777
2789
پسرمن الان که ۲سال یک ماهشه راه میره  ولی حرف نمیزنه ودرکش پایین ترازسنش هست هم کاردرمانی میب ...

سلام ببشید بچه شماکه مشکل داشت راه افتاد؟خواهرزاده من 4سالشه راه نمیره حرفم درحدچندکلمه فقط ازدیوارمیگیره راه میره یکساله کاردرمانی میبریم تاثیرنکرد میشه بگیدشماچیکارکردید؟چه امپول وداروهایی دادید؟

سلام ببخشید بچه شما راه رفت؟بچه خواهرم 4سالشه راه نمیره حرفم در حدچندکلمه یکساله کاردرمانی میبره تاث ...

سلام قشنگم دختر من از 18 ماهگی راه میره اما یک پاش سر پنجه هست و از یک دست استفاده نمیکنه امپول و دارو نداره و از 10 ماهگی تا الان که 4 سال و یک ماهش هست کاردرمانی میره حرف هم که میزد مشکل در تکلم نداشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=301884454]سلام قشنگم دختر من از 18 ماهگی راه میره اما یک پاش سر پنجه هست و از یک دست استفاده نمیکنه امپول و دا ...[/QUO

خداروشکر انشالله روزبه روز بهتر بشه 

دکتر به ما امپول سلولایزن تجویزکرده هنوز استفاده نکردم ولی خیلی ها تاثیرش رو دیدن اگه دکتر صلاح دونست بگید براتون تجویزکنه همون مشکل کوچیکتون هم شاید تاثیرمثبت بزاره وزودتر خوب بشه

بچه ما تشنج کرد راه رفتنش عقب افتاد ازدیوارمیگیره راه میره ولی تنهایی نمیتونه راه بره حرفم درحدچندکلمه فقط بنظرتون خوب میشه؟بجه خواهرمه 4سالشه سنگین شده نمیتونه بغل کته ببره کاردرمانی دلمون خونه بنظرت خوب میشه؟یکی تواین سایت نوشته بودبچه خ اهرم 14سالشه ولی هنوز حرف نمیزنه خیلی به خواهرم روحیه میدم ولی هممون داغونیم

[QUOTE=301884454]سلام قشنگم دختر من از 18 ماهگی راه میره اما یک پاش سر پنجه هست و از یک دست استفاده ...

عزیزم سی پی درجات مختلف داره و نمیشه قاطع گفت خوب میشن یا نه اما بی تاثیر هم نیست گفتار ها و کاردرمانی ها انشاءالله که تاثیر خواهد داشت شما نباید خواهر زادتون رو با دیگران مقایسه کنید چون درصد اسیبی که دیدن با هم متفاوت هست 

[QUOTE=301884454]سلام قشنگم دختر من از 18 ماهگی راه میره اما یک پاش سر پنجه هست و از یک دست استفاده ...

من خواهرزاده ام فقط پاهاش مشکل داره میشه بدونم کجا و پیش کدوم دکتر میشه انجام داد ؟؟ 

سلام وقتتون بخیر من یکی از دوستام مشکل cpاز پاهاش داره و دکترش بخاطر صاف ایستادن پاهاش پلاتیندگذاشته ولی میگه خیلی اذیت میکنه میخواستم‌بدونم پلاتین رو در میارن و اینکه اگه در بیارن به حالت قبل بر میگرده واینکه cpپا درمان دارد؟