2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 75 پست
یکی همینجا لیست وسایلارو باقیمت گفت برام حساب کردم ۱۷/۱۸شد باتخت

اره منم حساب کردم حدود بیست میشه ولی شاید بعضی چیزا نخره یا ارزونتر بخره بین ده تا بیست میشه جمع کرد 

تشک بازی .وان حمام .لازم بهداشتی کامل گرفتم .سرویس خواب و پتو و دشکچه .سبد لباسی از این تزیینیا مبل ...

دقیقا منم همینا نوشتم تو لیستم فقط تشک بازی کاربردیه؟سرویس خواب اماده خریدی یا از اینا ک میدن لحاف دوزی؟بعد لباس ببشتر چ سایزی گرفتی منم هفته دیگه میرم خرید میشه راهنمایی کنی.بعد من میخوام تخت کنار مادر ک هم ثابته هم گهواره بخرم چون هم برا بزرگ جا ندارم هم ب این عادت بدم اگه خوابید بعد خونم بزرگ شد بزرگ بخرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگی چیا خریدی و چی بنظرت اضافه بود یا اگه میخریدم بهتر بود

تخت اضاف بود بجاش گهواره از همین معمولیا برام کارساز تره...تو کریر اصلا بچم ی دقیقه هم واینمیسته...پشه بند اضافی...لباس سایز صفر کلا نووو اصلا اندازه نشد..دو تا شیشه شیر گرفتم ک بچم اصلا نمیگیره بزووووررر شاید ... سرویس وان حمومم اضاف...تا الان کالسکه خیلی بدردم خورده با گهواره...ببین گهواره رو حتما بخر چون همه بچه ها کولیک دارن اون تو فقط اروم میشن

اره منم حساب کردم حدود بیست میشه ولی شاید بعضی چیزا نخره یا ارزونتر بخره بین ده تا بیست میشه جمع کرد ...

حالا ما ۳۰ کنار گذاشتیم ۱۰ مادرم اینا دادن ۲۰ هم همسرم.گفتم اگه تخت و کمد همسرم بگیره با اون ۱۰ تومن میشه پس بیشتر چیزا گرف.اخه اصلا دوس نداشتم از مادرم اینا بگیرم باز دادن ب زور هی هم میگن کمه من میگم نه بسه

سایز لباس خونگی بیرونی چن گرفتی بیشتر من نمیدونم چن تا بعد باید گرف.بیشتر سرهمی و دکمه ای گرفتی یا ب ...

ببین تو سونو ک وزن بچت مشخصه دیگه؟اگه وزنش خوبه اصلا صفر نگیر من سرهمی سه تا صفر خریدم عین شلوارک بود 😤من لباس خونگیاش از یک شروع کردم کلا لباساش بیشتر سایز یک و دو برداشتم...البته قواره پارچه ها متفاوته مثلا الان ی سایز دو میپوشه ک براش کوچیکه ازونور لباس سایز یک اندازشه

سایز لباس خونگی بیرونی چن گرفتی بیشتر من نمیدونم چن تا بعد باید گرف.بیشتر سرهمی و دکمه ای گرفتی یا ب ...

بیشتر لباس خونگیاش مانتویی برداشتم ک زود دکمه کنم برع بچه اذیت نشه😅زیر دکمه هم زیاد بردار هوا رو ب سردی میره پهلوهاش گرم میمونه...اینا تجربه من

2810