2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 75 پست

من اردیبهشت۱۴۰۰خرید کردم.تخت و کمد نگرفتم.

صندلی ماشین و کریر و کالسکه و روروئک گرفتم یه ساک لوازم خیلی خوب و نسبتا گرون و لباس شد۷تومن.بعدا خودم یه گهواره هم گرفتم حدود۷۰۰اینا که خیلی به دردم خورد.

در کل لوازم ضروری فقط گرفتم لباس هم اندازه ۲-۳ماه اول گرفتم

اسی من دوستم تخت و کمد خریده بود ۱۸...وسایل دیگش البته همه چی خریده بود حتی مینی مینی واش۲۵شده بود . ...

مینی واش خیلی چیز خوبیه خریدم راضیم..‌البته برا من تنبل خوبه شاید یکی حوصلش بکشه با دست بشوره ☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینی واش خیلی چیز خوبیه خریدم راضیم..‌البته برا من تنبل خوبه شاید یکی حوصلش بکشه با دست بشوره ☺️

عه خوبه ؟تمیز میشوره؟گفتم ببینم خوبه یا الکیه منم باید سیسمونی بگیرم قبل از عید 

اسی من دوستم تخت و کمد خریده بود ۱۸...وسایل دیگش البته همه چی خریده بود حتی مینی مینی واش۲۵شده بود . ...

من تو نی نی سایت میخونم خیلی گفتم مبندازن تو ماشین ولی با مایع مخصوص لباس بچه

تخت اضاف بود بجاش گهواره از همین معمولیا برام کارساز تره...تو کریر اصلا بچم ی دقیقه هم واینمیسته...پ ...

مرسی 

اگه خونه مون وان نداره وان حمام بچه بخرم ؟ 

گهواره برقی فقط بگیرم خوبه؟ 

یه پیشنهاد بدم برو یه سیسمونی بزرگ مثل آقا بزرگ تو تهران منطقه اش یادم نیست فک کنم جنوب تهران بود قیمتاش خیلی خوب تقریبا برند های خوبی هم داره یکبار که بری تمام وسایل میگیری و برمیگردی همه چی هم داره 

منم از همونجا گرفتم البته تقریبا۳/۵ پیش 

فکر کنم با همه لوازم ضروری و غیر ضروری کلا شد ۱۴ با بیشتر از ۵۰ دست لباس 

سایز ۰ هم نگیر یا یه دست بخر اصلا به درد نمیخوره

مرسی   اگه خونه مون وان نداره وان حمام بچه بخرم ؟  گهواره برقی فقط بگیرم خوبه؟  ...

بچه تا زمانی ک نتونه بشینه ک وان لازم نیست...گهواره برقیم خوبه  من بانو ج خریدم خیلی خوبه ولی الان همش تکون میخوره میاد ب لبش باید مواظبش باشم نیفته اگه از همونا ک دورش بستس میخریدم بهتر بود

2810