2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 75 پست
مرسی   اگه خونه مون وان نداره وان حمام بچه بخرم ؟  گهواره برقی فقط بگیرم خوبه؟  ...

من ک تخت کنار مادر میخوام بگیرم ک هم ثابته هم گهواره میشه. بعد اگه ب تخت عادت کرد ب وقتش بزرگش میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه پیشنهاد بدم برو یه سیسمونی بزرگ مثل آقا بزرگ تو تهران منطقه اش یادم نیست فک کنم جنوب تهران بود قی ...

ماشالله ۵۰تا لباس.اره منم کرجم میخوام برم عبدل اباد و اقا بزرگ ک تو ی مسیرنو و نزدیگ ترجیحا هم دوس دارم از صب بریم تا غروب تموم شه خریدم 

ولی استرس گرفتم کم و زیاد نگیرم یا کوچک و بزدگ.تو بهمن ب دنیا میاد باید لباس گرم بگیرم سایزای صفر و ...

من کلا ۴۰ روز اول بچه را بیرون نبردم تو خونه هم بخاری و پکیج هست سرد نمیشه لباس گرمشو برای عید که میخوای بیرون بری بگیر 

بعد حساب کن که مثلا ۶ ماهش شد تو چه فصلی هست و چه لباسی مناسب میشه براش

من کلا ۴۰ روز اول بچه را بیرون نبردم تو خونه هم بخاری و پکیج هست سرد نمیشه لباس گرمشو برای عید که می ...

همون حساب کردنش سخته😅🤦🏻‍♀️ بعد عید بخوام برم پیش مامانم اینا میشه یا زوده؟وسطای بهمن ب دنیا میاد

2810