2777
2789
پسر من متولد22 شهریور هست یعنی به خاطر10 روز یک سال زودتر باید بره مدرسه پدرش میگه هنوز کوچیکه ثبت نامش نکنیم ولی من دلم نمیاد نمی دونم چیکارکنم آخه امسال رفت پیش دبستانی بزور صباپا میشد فقط دوسه ماه اول خوب بود موندم چیکارکنم
باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم 21 شهریور هست ولی 89. الان تقریباً 2 ساله میره مهد. به نظرم فقط به خاطر صبح بیدار نشدنش تصمیم نگیر.اگر مشکل بیدارشدن داره بگرد مدرسه با شیفت عصر پیدا کن. هنوز بعضی از مدارس دولتی شیفت بعدازظهر دارن یا شبها زودتر بخوابونش و ساعات خوابشو تنظیم کن. ببین اگر واقعاً تواناییشو از نظر آموزشی نداره یکسال دیرتر بذارش. یعنی ببین نسبت به بقیه دوستاش توی پیش دبستانی پیشرفتش چطوری بوده. یادگیریش خوبه یا نه. اگر می‌بینی کمی یادگیریش کمتره سال بعد بذارش. البته من خودم امسال پسرم میره پیش ولی سال دیگه میذارمش کلاس اول.
اتفاقا دکتر افروز روانشناس معروفیه که توتی وی میاد می گفت بچه من 27 شهریور بود ثبت نامش نکردم تایه سال بیشتربچگی کنه حالا پدرش این حرفوشنیده میگه ولش کن سال دیگه بره
میتونی نفرستی . دختر همسایه مامانم این ها هم یک سال دیر رفت . خیییلی راضی بودن . اون یک سال رو تو کلاسهای متفرقه سپری کرد . ولی عزیزم بچه شما پسره . اگر یک سال دیر بره مدرسه برای کنکور و سربازی اون یک سال مهلتش سوخت میشه ها ! البته شاید دیگه تا ن موقع کنکوری در کار نباشه . اگه واقعا آمادگی نداره ننویسش . خصوصاً که شوهرت هم مخالفه .
و خدایی که همین نزدیکی است ....
ولی خونوادم بهم فشارمیارن میگن می خوای ابروی بچتو پیش همسالاش ببری بچه به این زرنگی چراتوخونه بمونه تنبل میشه سردوراهی موندم
اتفاقا مشکل منم همینه چندنفرازفامیلامون متولد نیمه دوم 87 هستن امسال میرن وبا پسرمن همسن میشن فکرمی کنم ظلمه به بچم ولی ازطرفی اگه نزارم عذاب وجدان می گیرم به نظرتون ببرمش روانشناس
2810