2777
2789
عنوان

رها شدن از شر موجودات غیراورگانیک(ترسوها و باردارها نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 14181 بازدید | 87 پست
سلام عزیزم.شما سوره ی انسان رو همینجۉری درطول روز میخونید یا شبا قبل خواب؟ اخه یه کاربری گفته بودن ب ...

آره عزیزم بخون من صبح ها بعد نمازصبح میخوندم انرژیم واقعا بالا بود بنظرم ذهنت و درگیر زمان نکن سعی کن هرروز بااعتقاد قلبی بخونی و جواب هم میگیری

من تمام مشکلاتی که داشتی رو تجربه کردم شاید هم بدتر ولی میترسم چله نور رو شروع کنم.

من الان یادم اومده ک چرا این اتفاقات تو زندگیم افتاد یه گروه زنونه بود چله میگرفتیم برای حاجات هم ولی بعد فهمیدم سرگروه ادم نادرستیه... حتی باهاش دعوام شد. البته من از بچگی یه چیزهایی حس میکردم حتی توی خونمون دعا هم پیدا کردم تو مجردی 

ولی همه اش کنار این خواب ها! واقعا تحملش سخته... چله نور رو شروع کنم از خوابها میترسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما دشمن هایی که دست به دعا هستن زیاد داریم سالهاست همه باهم سرد وحتی قهر طولانی و دعوا داریم .روزیمو ...

ویس بقره شب موقع خواب تو خونه پخش کن هر روز همه با غذاتون یک قاشق سرکه سفید بخورین بجز ایام پریود ولی ویس بقره رو توی دوران پریودم میشه پخش کرد انقدر باید پخش کنی تا توی خواب کشته شدن شیاطینو نشونتون بدن 

خداروشکر که مشکلت حل شده ولی من دیگه پیش دعا نویس به هیچ عنوان نمیرم. البته همزاد گاهی اوقات خوبه ...

از این تایپیک خیلی وقته گذشته 

ولی عزیزم همزاد وجود نداره 

همزاد دروغ دعانویس هاس

از این تایپیک خیلی وقته گذشته  ولی عزیزم همزاد وجود نداره  همزاد دروغ دعانویس هاس

چطور یعنی با مدرک توضیح میدی؟منم خیلی وقتا بختک می افته بجونم در خواب و سیاهی میبینم و دادو بیداد میکنم تو خواب

مثلا خواب دیدم خوابیدیم دخترم پیشمه و خوابه ولی چشماش بسته ست با یه پارچه کهنه به شوهرم گفتم چرا چش ...

سلام

ممنون بابت تاپیک خوب و مفیدتون

یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

میشه همه این کارهایی که گفتین چله نور و آیت الکرسی و..... رو به نیابت از شخص دیگه ای انجام داد

من کسی رو میشناسم که که مشکلات داره و جن هم تو زندگیش داره ولی زیر بار انجام این کارها نمیره

میتونم من به نیابت از اون شخص و به نیت حل شدن مشکلاتش این کارهارو انجام بدم؟؟؟