2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده سوتی افتضاحی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 47 پست
الان واقعا بنطرت چیز مهمی نیست ؟

والله مهم نیس بیخیال باشید..منم سخت گیرم میدونم چی میگی ولی خودت بزن بیخیالی از یادت ببر 

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم حداقل چیزای با کلاس خورده باشی جلو ترم بالاییا😂😂

شیر کاکائو پسته بادوم😂😂خوبه ظهری رو نزاشتم نیمرو و ماست بود 😂😂😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

خداروشکر کن فحش بدی ندادیگگ اون بد بود

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خوب دیگه اون غول مرحله آخر بوده برو خیالت راحت الان یه گروه دارن بهت غبطه میخورن

😂😂😂 مرسب واقعا الان دیگ میگم خوب کردم فرستادم بزار بفهمه یه سرمایه دار بین شون زندگی میکنه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

واقعا چیز حادی نیست

مردا سوتی های بزرگ تری میدن ولی با اعتماد به سقف پشت سر میذارن

به رو خودت نیار 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.