2777
2789
عنوان

رها شدن از شر موجودات غیراورگانیک(ترسوها و باردارها نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 14195 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما برای دفعش چیکار کردین؟

راه قطعی پیدا نکردم ولی یه کارایی تازه شروع کردم .سوره جن و ایه الکرسی و چهار قل قبل و‌بعد خواب گوش میدم.چهله ی نور رو هم انجام میدم.حرز امام جواد رو هم نوشتم ب بازوم زدمیه ذکری هم هست اونم میحوام تا ۲۱ روز بخونم

مرسی عزیزم اینارو انجام دادی بهتر شدی تاثیری دیدی؟ 

تازه از پریروز شروع کردم گلم.

بنظرم اره تاثیر داشته.اما یه روش خیلی خوبی ک‌انجام دادم اینه ک خودتو بیخیال بگیری نسبت بهش و با خودت بگی اصن وجود نداره یا اگه باشع هم نمیتونه غلطی بکنه و اذیتم کنه این باعث ضعیف شدنش میشع ۉ هرچی بیشتر بهش فک کنی و حساس تر باشی اون بیشتر اذیت میکنه من خودم اینکارو کردم و علائمش خییییییییلی کمتر شد یعنی درد دست و گردنم تقریبا کامل خوب شد و شاااید دوهفته ای ی بار یع درد کوچولو میگرفت و‌ زود خوب میشد.این کارای قرانی رو انجاک بده اما زیاد جدیش نگیر و قوی نبینش 

تازه از پریروز شروع کردم گلم. بنظرم اره تاثیر داشته.اما یه روش خیلی خوبی ک‌انجام دادم اینه ک خودتو ...

راستش من کلا تو فاز این چیزا نبودم اصلا ولی یبار یه خوابم دیدم ولی توجهی نکردم چند سالی هم هست که کلا کارام گره افتاده توش از دیروز که سرچ میکردم میبینم علایمش و دارم بخصوص اینایی رم که گفتی همینارم دارم واسه همین تصمیم گرفتم قران درمانی کنم بلکه دفع بشه بره 

راستش من کلا تو فاز این چیزا نبودم اصلا ولی یبار یه خوابم دیدم ولی توجهی نکردم چند سالی هم هست که کل ...

میشه نگران نباش.توکل ب خدا.ببین زیاد نمیتونن کاری کنن مثلا شاید یه کم یه چیزیو ب تعویق بندازن(اونم شاااید) اما درکل نمیتونن مثلا سرونشته خوبو از ما بگیرن و کاره خاصی کنن...

اینم تجربه ی یه کاربر دیگه هس.ب طور کلی همین ذهنه خودمون خییییلی تاثیر داره تو درمانش

ممنونم من ذاتا بی انرژی میشم انگار نه مغزم کار میکنه نه حوصله داشته باشم یجاهم خوندم نوشته بود ادم نسبت به ازدواج بی علاقه میشه و یسری چیزا که همش در من بود پارسال تابستون خوابی دیدم که بهم میگفتن انسان بخون انسان بخون منم بلافاصله پاشدم سرچ زدم که انسان چیه دیدم یکی از سوره های قرآن بعد از فضایلش خوندم که برا دفع همزاده هرچند من اهمیت ندادم و یه هفته بعد یه خواستگار برام اومد و بااینکه همه چی اوکی بود ولی بهم خورد حس میکنم من این خواب و واسه همین دیده بودم ولی چون عمل نکردم انگار مانع ازدواجم شدند واقعا حالا سوره انسان رو هم امتحان کن انشالله که همیشه خوب باشی

ممنونم من ذاتا بی انرژی میشم انگار نه مغزم کار میکنه نه حوصله داشته باشم یجاهم خوندم نوشته بود ادم ن ...

عجب.چه خوابه خوبی😍خب عزیزم شما ک‌دیگه خوشبخالتون خدا اومده شخصا بخت گفته چیکار کنی😍

منم پس این سوره رو میخونم..انشالله با این سوره دفع میشه کااامل.

راستش من کلا تو فاز این چیزا نبودم اصلا ولی یبار یه خوابم دیدم ولی توجهی نکردم چند سالی هم هست که کل ...

سلام عزیزم.شما سوره ی انسان رو همینجۉری درطول روز میخونید یا شبا قبل خواب؟ اخه یه کاربری گفته بودن باید تا ۴۰ شب قبل خواب خونده بشه و بعدش با کسی حرف نزنیم تا خوابمون ببره.

من شرایط اینو ندارم چون بعضی شبا نمیخوابم،، میخواستم بدونم اگه همینجوری عادی درطول روز بخونیم هم تاثیر داره؟ واسه شما داشته؟