2777
2789
من الان هفته 15 بارداری هستم من هم دقیقا" مثل شما هفته 8 رفتم سونو و به من گفت که سال حاملگی بزرگ دیده می شه ولی جنین توش نیست و حاملگی پوچه.برو دو هفته دیگه بیا.نمی دونی توی اون دو هفته به من چی گذشت. خلاصه بعد از دو هفته رفتم یک سونو گرافی خوب و اولین چیزی که بهم گفت این بود که بیا صدای قلب جنین را بشنو.من باورم نمی شد چون به منم مثل شما گفته بودن حاملگیت پوچه. خلاصه به این حرفا گوش نده و ناامید نشو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که اینجا نظر میدن به نظرم بهتره بعدشم بیان بگن چی شد تا شاید سوالای ما حل بشه، آخه همین جوری تاپیکو ول میکنین میرین دیگه نمیایین یه خبر بدین خوب چی شد بلاخره؟؟؟!!!!!!
سلام. من امروز با حساب سونوگرافی هفت هفته و دو روزم بود. رغتم. ساک حاملگی دیده شد. کیسه زرده دیده شد اما فتال پل دیده نشد. گفت احتمالا پوچه. دوهفته دیگه بیا. انقد ناراحت شدم. اما بعدش خیالم راحت شد با خوندن نظرات دوستان
دوستان سلام. این پیام آخر من برای یک سال پیش هست که بارداری من پوچ بود و در هفته ۹ من مجبور به سقط شدم و با دارو گیاهی و آویشن فراوان و نبات فراوان و تخم شوید ساک خالی را سقط کردم, بارداریم پوچ بود. اما بعد از یکسال باردار شدم دوباره. به امید خدا
صبر کن .یه کم ..جسم زرده هم نبود ؟..

سلام عزیزم خسته نباشی میدونم خیلی وقته از تاپیک گذشته من هفته ۶ بارداری دوقلو هستم لطفا اگر متوجه میشی سونو رو ببین که مشکلی نیس و پوچ نیس