2777
2789
عنوان

خانوماااا کمک

1620 بازدید | 22 پست
در بررسی سونوگرافیک تصویر ساک حاملگی با جایگزینی و واکنش دسیدوال مناسب است با قطر 22 میلیمتر تصویر واضحی به نفع اپبریو اچ آر مشاهده نگردید با توجه به سایز ساک حاملگی سونوگرافی کنترل بعد از 10_7 روز توصیه میگردد کمممممک من اولین روز آخرین پریودم 19 بهمن بوده یعنی زود رفتم یا بارداریم پوووووچه ؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی واقعا پوچه ؟ من به سن بارداریم هفت هفته و شش روزمه ؟ یعنی اشتباه نشده ؟ واقعا بارداریم پوچه ؟ من علائم بارداری پوچ رو نداشتم نه خونریزی نه لک بینی نه حالت تهوع شدید پس اینا چی میگن
گفت احتمالا پوچه اگر تا یه هفته دیگه اومدی باز قلبش تشکیل نشده بود اون موقع دیگه صددرصد پوچه گفت اندازه ساک حاملگی بزرگه اینم یعنی جنین وجود نداره که بخواد از جفت تغذیه کنه برای همین جفت بزرگ تر از حالت معمول میشه
سیده جون دوستم توماه اول رفت سونوساک حاملگی مشاهده شدولی جنین دیده نمیشددکتربهش گفت دوهفته بعدبیاوقتی رفت صدای قلب جنین ردهم شنید,,اونم خیلی نگران بودولی خداروشکرمشکلی نداره الان توماه سوم هست
یاسمن جون من با این تفاسیر اولین روز اخرین پریودم 19 بهمن یعنی از یه ماه بیشترم خودت حساب کن الان یه هفته دیگه دوماهم میشه و هیچی تو ساک حاملگی نبود