2777
2789

من اینکار کردم و الان خیلی عالی شده کارم 

باور کنید برید دنبالش فکراتون عملی کنید ونترسید 

پرواز سهم کسانی است که بپرند....

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف درسته ولی خیلی سختی میکشه آدم تا به جایی که میخواد برسه 

درسته سختی داره ولی شیرینی ولذتش انقدر زیاده که بعدن میگی  بیشتر از اینم سختی میکشیدم بازم ارزشش داشت

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
بگو تعریف کن

شوهرم ۸سال یه جا کارگری میکرد ۵تومن. ۶تومن حقوق. 

پارسال خودم کشتم نمیذارم بری باید بخوابی خونه! من حاضرم کنارخیابون جوراب بفروشی فقط کارگری کس دیگه ایی نکنی

این شد دراومد البته بزور من! بعدش یکسال رفت گلدون سازی یاد گرفته الان یه کارگاه کوچیک داریم....😁

انسان های بی هدف تا آخر عمر ابزار انسان های هدفمند هستن...

موافقم.من آماده ام بشنوم.بگو دوستم

گفتم عزیزم

شوهرم ۸سال یه جا کارگری میکرد ۵تومن. ۶تومن حقوق.  پارسال خودم کشتم نمیذارم بری باید بخوابی خون ...

آره راس میگی.یه ایده داری بمن بگی؟من عاشق کار آفرینی هستم.پشتکارم خدارو شکر دارم

آره راس میگی.یه ایده داری بمن بگی؟من عاشق کار آفرینی هستم.پشتکارم خدارو شکر دارم

نظر من بیشتر اینه چیزی باشه که تک باشه مثلا مشابه اش خیلی وجود نداشته باشه...مخصوصا چیزای لوکس اگه سلیقه داشته باشی بتونی با سرمایه کم درست کنی...

باور کن باید غالب گلدون ۳میلیون میدادیم درست میکردن خودمون با کانال کولر با ۲۰۰هزار درست کردیم و...

چقد عالیی منم خیلی به شوهرم‌میگم یه کار خودمون بزنیم‌ولی میگه آخه چه کاری هرکاری سرمایه میخواد

درسته سرمایه میخواد ولی نترسید برید جلو ما کلییی قرض داشتیم کل پولمون پرایدمون بود که فروختیم ۵۶میلیون تومن...

بذار بهت بگم شوهر دوستم  من دیدم  ۱۵میلیون داره  با اون ششروع کرد قلیون چوبی درست کرد نجار هست 

تو یکسال از ۱۵میلیون ۶۰۰میلیون درآورد حدودا...

فقط فکر کنید یه چیز جدید...

میتونید بگید تقریبا سودتون چقدر هست و بعد چندوقت به سودهی رسیدید

ما از خرداد شروع کردیم غالب گرفتن گلدون تااا شهریور یعنی ۴ماه از جیب خوردیم البته بیمه بیکاری میداد ماهیی ۴تومن.

از شهریور تا الان ۲۸میلیون سود کردیم....فعلا اول راهیم ان شاالله خدا کمک کنه خیلی بیشتر دربیاریم

شماهم موفق باشی عزیزم😘🌹

درسته سرمایه میخواد ولی نترسید برید جلو ما کلییی قرض داشتیم کل پولمون پرایدمون بود که فروختیم ۵۶میلی ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت حتما به شوهرم میگم من خودم خیلی انگیزه دارم اگه شوهرم نترسه مطمئنم نتیجه میده