2777
2789

من یک ماه دبگه نوبت عمل گرفتم از دکتر طولابی.

قد ۱۶۷

وزن ۹۵

دلم می خواد بای پاس بشم ولی شنیدم ممکنه دکتر قبول نکنه.

آیا اگر مجبور به اسلیو بشم به وزن ایده آلم می رسم؟

شنیدم با اسلیو  فقط ۶۰ درصد اضافه وزن کم میشه و امکان بازگشت هم داره.

خواستم نظر شما دوستان را بدونم.

ممنون عزیزان.

من دو سال اسلیو کردم راضی ام

با توجه به وزنت کاندید بای پس‌نیستی خب

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یک سال و سه ماه پیش اسلیو شدم

وزنم از ۹۲ رسیده به ۵۸

همه اضافه وزنم کم شده و خیلی هم راضی ام

فقط در صورتی امکان برگشت وزن هست که خوراکی های کم حجم و پر کالری به مقدار و دفعات زیاد بخوری مثل شیرینیجات و باقلوا و ...

اگه اینا رو رعایت کنی و فعالیت متوسط هم داشته باشی وزنت بالا نمیره

برسی هم دوباره بر میگرده من دوستم ۱۱۰ بود انجام داد شد ۶۸ من پارسال دیدمش نزدیک ۸۰ بود گفتم ناراحت میشه بپرسم چرا زیاد شدی و این چیزها ولی خودش گفت خیلی احساس ضعف میکنم و فشارم می افته مجبورم دائم یه چیز بخورم چون معده هم کوچیک شده دائم درحال خوردن بعد یه مدت هم معده خود به خود،با خوردن بزرگ میشه من خیلی ها رو دیدم برگشته بازم تحقیق کنید 

ولی،یادم دوستم خواست عمل کنه دکترش قد و وزن دست کاری،کرده بود تو برگه چون باید یه حد خاص باشه تا عمل کنن وگرنه عیر قانونی هست و عمل نمیکنن

شما به وزن ایده آل رسیدید؟

بله من ۹۴ بودم الان ۶۶ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم من یک سال و سه ماه پیش اسلیو شدم وزنم از ۹۲ رسیده به ۵۸ همه اضافه وزنم کم شده و خیلی هم راضی ...

وای عزیزم ممنون از پاسخت‌

من متاسفانه فقط میل به شیرینی و نه غذا دارم.

شما ریزش مو هم داشتید؟

وای عزیزم ممنون از پاسخت‌ من متاسفانه فقط میل به شیرینی و نه غذا دارم. شما ریزش مو هم داشتید؟

بعد از عمل ممکنه طبعت یا میلت به غذا و شیرینی هم تغییر کنه مثلا من تا چند ماه از هر چیز شیرینی حالم بهم میخورد

در کل هر چی از این چیزهای مضر دور باشی بهتره چه عمل کرده باشی چه نکرده باشی

بله ریزش موی خیلی شدید داشتم 

ولی بعد از یک سال موهای ریخته شده دوباره رشد میکنن و تا حدودی ریزش موها جبران میشه

البته من یک دوره آمپول بیوتین و بپانتین هم تزریق کردم