2777
2789
عنوان

بچه ها کسانی که اسلیو معده یا بای پاس کردن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 31 پست
خدا رو شکر چقدر عالی برام مثل رویا می مونه. ازین کابوس خلاص بشم. شنا پیش کدون دکتر عنل کردید؟

دکتر عبدالحسینی بیمارستان نیکان 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اسلیو اصلا خوب نیست. برگشت داره. هر کس رو ددیدم اسلیو نهایت بعد از 5 سال برگشته. و دائم باید رژیم رعایت بشه.

بای پس خوبه و عالی و بدون برگشت. از نظر هزینه و نقاهت شبیه هستن. اما بای پس عالیه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم. دکتر طولابی گزینه مناسبیه؟ من از شهرستان میام تهران

دکتر طولابی عالیه من رفتم پیش ایشون گفت بای پس مناسبم هست دکتر فرهمند منو ترسوند متاسفانه نتیجه لازم رو نگرفتم از ۱۴۰ به ۷۹ رسیدم ولی ریزه خواریم شدیدتر شده دایم رژیمم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

عزیزم حسابی تحقیق کن و بیشتر با پزشک مشورت کن

عمل راحتی نیست ، سخته ، درد داره ، ممکنه بالا آوردن داشته باشه تا مدت ها ، حتی من بعد از عمل دچار افسردگی شدم ولی وقتی به وزن ایده آل میرسی و بدنت از شر بیماری هایی که چاق ها رو تهدید میکنه در امانه خیالت راحت میشه و میبینی ارزشش رو داشته بخاطرش سختی بکشی

رعایت رژیم بعد از عمل خیلی راحت تر از قبل از عمله

اگه عمل کردی سعی کن یه رژیم معقول و کم حجم داشته باشی 

بزرگ شدن دوباره معده دست خودته! اگه پرخوری کنی وزنت برمیگرده ولی اگه مراعات کنی امکان نداره دوباره وزنت بالا بره من کسانی رو دیدم که سالهاست اسلیو انجام دادن ولی وزنشون نرماله و بالا نرفته

دکتر طولابی عالیه من رفتم پیش ایشون گفت بای پس مناسبم هست دکتر فرهمند منو ترسوند متاسفانه نتیجه لازم ...

سلام عزیزم تمام کامنتاتون و خوندم. یه سوال دارم وزنم اوبا خوردن زیاد به ۱۰۰رسوندم یه سه میلو دیگه میخوام تا به بی ام ای ۴۰برسم  قدمم ۱۶۰به طور کل هله هوله خور نیستم ولی عاشق غذام  دکترهای رشت (البته پیش دوتاشون رفتم)بهم گفتن اسلیو  (حسم اینه برای راحتی کارشونه)الان چهار شنبه باید برم  سونو و اندوسکوپی و ازمایشام و نشون بدم و برای عمل نوبت بگیرم

بنظرتون با تجربه ای که دارین برم جای دیگه برای بای پس؟

دکتر طولابی عالیه من رفتم پیش ایشون گفت بای پس مناسبم هست دکتر فرهمند منو ترسوند متاسفانه نتیجه لازم ...

از افزایش وزن بعدش ترسیدم واقعیت سال۹۵لیپو شکم و پهلو انجام دادم الانم راضیه راضیم نه شک دارم نه پهلو ولی بدی لیپو اینه جاقی به جاهای دیگه میزنه  ،دیگه میخوام سایزم کلا کم بشه 

میگم این همه هزینه کنم دوباره برگرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بنظرت چیکار کنم پیش یه دکتر دیگه برم 

و رشت جراحی نکنم؟؟؟

سلام عزیزم تمام کامنتاتون و خوندم. یه سوال دارم وزنم اوبا خوردن زیاد به ۱۰۰رسوندم یه سه میلو دیگه می ...

باید شرایط تغذیه ای چک بشه ریزه خوار بای پس حجیم خوار اسلیو

هرچی آرزوی خوب مال تو 
از افزایش وزن بعدش ترسیدم واقعیت سال۹۵لیپو شکم و پهلو انجام دادم الانم راضیه راضیم نه شک دارم نه پهل ...

تحقیق کنید بیشتر و با مریضهای دکتری که میخواید عمل بشید صحبت کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو