2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9512370/خانم-های-باردارورود-ممنوع-من-پزشک-دنیای-درد-وسکوتم?page=3

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم روانی شدن بقران

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

@نی_نی_یار_شب‍ 

برشگردون لطفا لطفا اَه[/QUOTE]

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

میدونی .احساس میکنم نینی یارها و مدیرسایت هیچ ارزشی برای ما قائل نیستن .هرتاپیکی میزنیم میترکونن .اصلا هم علاقه ی ما مهم نیست .نینی یار جان مارو ادم حساب میکنی اصلا؟

همدیگه رو نقولید دوست باشید باهم 🦄🌸                        ولی حالا که رفته چرا پا پس کشیدی این همه گل تو دنیا فقط تو یکی چیدی؟امروز رو بیخیال شو فردا یه روزه دیگست چشماتو باز کن اینجا ببین که عاشقی هست 🥰یه روزی به مامانم گفتم چرا بقیه فلان مدل زندگی میکنن و هزارتا غلط میکنن هیچیشون نمیشه ولی من نمیتونم اونجوری باشم؟؟تا میام یه غلطی کنم خدا میزنه پس کلم .مامانم گفت خدا چونکه دست تورو گرفته .گفتم نخواستم بابا دستمو ول کنه منم مثل اونا عشق و حال کنم ... و خدا دستمو ول کرد...زندگیم تقریبا شد مثل اونا ولی بد افتادم تو هچل ...دست و پا میزدم و زجه میزدم که خدایا دستمو بگیر ....و یهو یادم افتاد ک خودم بودم که به خدا قبلا گفتم دستمو ول کن نخواستم ... و دیدم که چقدر وحشتناکه دنیا بیرون از آغوش خدا...و انقدر التماس کردم که خدا دوباره دستمو گرفت و برگشتم به آغوشش...همه چی کامل حل نشده هنوز ولی من امیدوارم🤍

وقتی اینقدر به حقوق هم احترام نمیزاریم و بنا رو گذاشتیم بر لج و لجبازی و اینقدر به بلوغ فکری نرسیدیم که خشم و زورگویی و خودخواهی خودمون رو کنترل کنیم، معلومه که وضع مملکت بهتر از این نمیشه

چیکبار کنییییم😭

بچه ها در خواست دادن نی نی یار چند بار برگردوند دیگه فک کنم واقعی پرید این بار

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
2810