قبلا زیاد میبردمش پارک یا خانه بازی.. ولی یه مدت بیمار شدم وکمتر وقت میکردم برم بیرون. اما با پدرش میرفت بازم.. ولی توپارکم نمیشد دوستی پیدا کنه.. بچه ها اکثرا ارتباط نمیگیرن با هم 😒
دختره منم همین شرایطو داره نقاشی میکشه برنامه کودک میبینه با اسباب بازیاش بازی میکنه خودم بعضی وقت ...
من شما هستم یا شما من دوست عزیز؟؟ دقیق شرایط منم همینه. خیلی براش ناراحتم چون میدونم هر چقدر که من باهاش بازی کنم باز نیاز داره به یه دوست همسن.. انقدر تنهایی بازی کرده....سخت میتونه با بچه ها ارتباط بگیره... تو خیالات خودش با عروسکاش حرف میزنه یا نقاشی میکشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای بچه منم یک سال ونیمه همینطوره خیلی دلم میسوزه هر وقت بتونم میبرمش بیرون یا خانه بازی ال ...
متاسفانه بچه های نسل جدید اکثرا تنهان.. حالا فرزند شما که هنوز خیلی کوچیکه ولی واقعا همبازی یه نیازه برای رشد جسمی وفکریه بچه... قدیما بچه ها دور وورشون همیشه شلوغ بود هم تعداد خواهربرادرا زیاد بود.. هم تو فامیل ودروهمسایه بچه زیادبود برعکس الان که هم رابطه ها کم شده هم اعتمادها نسبت بهم😒
خب چرا نی نی نمیاری؟؟؟؟ منم پسرم تنهاست دوس ندارم زود باردار بشم ولی شرایط پسرم اصلا خوب نیست
فعلا شرایطشو ندارم راستش.. بعدم اینکه بچه دوم تا بخوای بیاری اولی عملا بزرگ شده تقریبا وتاثیر زیادی در احوالات تنهاییش باز نداره عزیزم....بعدم اینکه چقدر وضعیت بچه هامون همه شبیه هم شده.. منو بگو که فکر میکردم فقط دختر منه که تنهاست... 😢
عزیزم منم همین مشکل داشتم، تا اینکه تصمیم گرفتم خودم براش بیشتر وقت بذارم و همبازیش بشم. کلی سرچ کردم، یه کار که چند وقته داریم میکنیم که خیلی دوست داره با هم میشینیم کاردستی های ساده درست میکنیم. هم وسایلش ارزونه، هم موقع ساختش خیلی دوست داره، هم تهش یه اسباب بازی جدید داره. خودمم خیلی دوست دارم و کیف میده.
برای آموزش هم یه کانال توی آپارات پیدا کردم هر روز ویدیو آموزشی میذاره. لینکش: https://www.aparat.com/RaspberryArtKids/videos
عزیزم منم همین مشکل داشتم، تا اینکه تصمیم گرفتم خودم براش بیشتر وقت بذارم و همبازیش بشم. کلی سرچ کرد ...
دستت درد نکنه عزیزم... خودم هم خیلی وقت میزارم وبازی میکنم باهاش یا نقاشی میکشیم با هم یا کاردستی درست میکنیم.. اما باز بچه به نظرم نیاز داره به دوست همسن خودش
کامیونیتی مامانای باتجربه س که در مورد مسائل و چالشهای مختلف در ارتباط با کودک با هم صحبت میکنن و سعی میکنن به هم کمک کنن. منم مشکل تو رو گذاشتم تا بهش جواب بدن.
تو سایت Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.