2777
2789
عنوان

اندومتریوزیا و قرص وروژست و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 9172 بازدید | 60 پست
سلام عزیزم کیست سال قبلتون چندسانت بود و چند ماه وروژست خوردید تا کامل از بین رفت؟ الان یعنی ماه ها ...

دوطرفم هم داشتم یکیش ۴ سانت بود یکیش ۳ سانت تقریبا ۱۰ ماه خوردم البته هر سه ماه وسطش طبق دستور پزشکم قطع میکردم پریود میشدم و دوباره شروع میکردم

دقیقا آذر پارسال دکتر گفت که کیست کامل از بین رفته و دارو رو قطع کردم هر سه ماه هم تحت نظر بودم ولی آبان امسال که رفتم دوباره برگشته بود متاسفانه

از اولم دکترم بهم گفت درمان نداره و حتی اگه بره باز برمیگرده فقط باید کنترلش کرد

نه عزیزم دو روز قطع شد ولی دوباره شروع شد

من دوره اولو که شروع کردم ۲۰ روز بعدش لکه بینی قهوه ای شروع شد بعدشم پریود شدم این پروسه ۱۲ روز طول کشید الان ۱۰ روزه دوره دوم رو شروع کردم از اون پریودمم دوهفته گذشته دوباره اکه بینی قهوه ایم شروع شده کلافم کرده میخواستم ببینم شما تجربه اتون چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوطرفم هم داشتم یکیش ۴ سانت بود یکیش ۳ سانت تقریبا ۱۰ ماه خوردم البته هر سه ماه وسطش طبق دستور پزشکم ...

دکتر من با خوب یا بهتر شدن دارو قطع نمیکنه حتی بعد عمل هم تا چند سال وروژست میخورن 

دکتر من با خوب یا بهتر شدن دارو قطع نمیکنه حتی بعد عمل هم تا چند سال وروژست میخورن

اخه وروژست رو نمیشه خیلی پشت هم ادامه داد و بیشترین تایمی که براش ثبت شده ۲ سال هست هیچ پزشکی بیشتر از دوسال اجازه نمیده بخورید مگر این که چند وقت فاصله بیوفته وسطش

خیلی عوارض داره نمیدونم والا

من دوره اولو که شروع کردم ۲۰ روز بعدش لکه بینی قهوه ای شروع شد بعدشم پریود شدم این پروسه ۱۲ روز طول ...

من اصلا قطع نکردم پشت یرهم میخورم از ده رور بعد از شروعش لکه بینی شروع شد کم کم شدیدتر شد و موقع خونریری درد هم داشتم کمی دکتر بعم گفتن استرادیول بهورم که خوردم قطعش کرد چهار روز اوکی بود بعدش دوباره خونریزز شدید میدا کردم که دو سه روز طول کشید اصلا کم نمیشد عین اینکه دستتو ببری خون میومد منم دیگه مفنامیک خوردم تقریبا قطع شد و در حد لکه بینی روی دستمال کاغذی موند بعد از ده روزم دیکه کامل قطع شد دو روز خوب بودم امروز دوباره لکه بینی دارم🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭

واقعا خسته شدم میگن خارجیش بعتره عوارضش کمتره نمیدونم واقعا لطفا اگر راهی پیدا کردین حتما به منم بگین 

من دوره اولو که شروع کردم ۲۰ روز بعدش لکه بینی قهوه ای شروع شد بعدشم پریود شدم این پروسه ۱۲ روز طول ...

یکی از خانمهای این سایت هم گفتن دقیقا سر ساعت خاصی قرصرخورده بشه حتی چند دقیقه هم جابجا نشه انگار تو کم کردن لکه بینی و خونریزی تاثیر داره 

دوطرفم هم داشتم یکیش ۴ سانت بود یکیش ۳ سانت تقریبا ۱۰ ماه خوردم البته هر سه ماه وسطش طبق دستور پزشکم ...

گلم اون ده ماه که وروژست میخورید سونو میرفتید و هربار کیست کوچک تر میشده؟؟

شما کیستتون با چسبندگی بود؟ دردم داشتید؟

سلام بر شما. من ۶ ماه خوردم. ماه اول پریود سبک شدم‌ . بعدش دیگه لکه بینی. دو هفته خوب ۲۰ روز لک. یا ...

سلام عزیزم‌ شمام به خاطر کیست وروژست میخوردید؟ اون شش ماه چقدر کیستتون کوچک کرد؟

خودتون بعد شش ماه دیگه نخوردید چرا؟ یا پزشک استراحت دادن؟

من اصلا قطع نکردم پشت یرهم میخورم از ده رور بعد از شروعش لکه بینی شروع شد کم کم شدیدتر شد و موقع خون ...

منم دقیقا عین شما اصلا قطع نکردم خون ریزیمم که گفتم چجوری بود ۱۲ روز طول کشید

من پارسال ویزان خارجی رو هم ۳ دوره استفاده کردم 

ولی با ویزان خون‌ریزی کم داشتم ولی با وروژست اصلا نداشتم 

نمیدونم امسال چرا وروژست خون ریزی میده 

من به دکترم گفتم میگه قرص وروژست های جدید متریال خوبی ندارن برای همینه نمیدونم واقعا

من یه ورق ویزانم‌ مونده از پارسال اونو شروع کنم شاید بهتر شه نمیدونم گیج شدم😢

گلم اون ده ماه که وروژست میخورید سونو میرفتید و هربار کیست کوچک تر میشده؟؟شما کیستتون با چسبندگی بود ...

بله هر دفعه کوچیکتر میشد چسبندگی خفیف تخمدان به رحم هم داشتم

البته دکتر گفت این قرص رو هرکسی یه جور جواب میده و روی بدن من خوب بود قبل از این که متوجه اندومتریوزم بشم بله زمان تخمک گذاری دردای وحشتناک داشتم و تو همون اوایل به خاطر درد شدید یه شبم بستری شدم تا این که تشخیص اندومتریوز دادن ولی حین استفاده قرص ها نه زیاد درد نداشتم خیلی کم بود

بله هر دفعه کوچیکتر میشد چسبندگی خفیف تخمدان به رحم هم داشتمالبته دکتر گفت این قرص رو هرکسی یه جور ج ...

ان شاء الله این بارم زود تاثیر کنه و از بین بره دیگه هم بر نگرده

چسبندگیتونم از بین رفته بود؟