2777
2789
عنوان

اندومتریوزیا و قرص وروژست و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 9172 بازدید | 60 پست
به منم همینو گفتهو مفنامیک بخور قطع بشهاما کلافه شدم سی روز پریودی منتظرم یکی بگه که تموم میشه کسی ح ...

سلام عزیزم شما چطوری مشکل خونریزی با وروژست که میخوردین حل شد؟ از قزص استفاده کردین یا خودش قطع شد؟من الان مشکل قبل شما را دارم کلافه شدم

سلام عزیزم منم دکتر بهم وروژست داده بیست روزه میخورم لکه بیتی دارم شما هم این مسکل را داشتین؟شما هم ...

سلام بر شما. من ۶ ماه خوردم. ماه اول پریود سبک شدم‌ . بعدش دیگه لکه بینی. دو هفته خوب ۲۰ روز لک. یا یهو خونریزی داشتم قطع میشد. ۶ ماه باهاش ساختم ولی دیگه قطع کردم پریود شدم. ولی در کل درد هام کم شد. دیگه نرفتم دکتر ببینم وضع چسبندگی هام چطوره. حالا میخوام دوباره بخورم. بعد سه ماه استراحت. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بر شما. من ۶ ماه خوردم. ماه اول پریود سبک شدم‌ . بعدش دیگه لکه بینی. دو هفته خوب ۲۰ روز لک. یا ...

من امیدوار بودم‌ماه اول را رد کنم دیکه اوکی بشه دکتر به من استرادیول داد گفتن درصورت خونریزی بخورم من به خاطر عوارضش ولی تمایلی ندارم 

من امیدوار بودم‌ماه اول را رد کنم دیکه اوکی بشه دکتر به من استرادیول داد گفتن درصورت خونریزی بخورم م ...

چه دکتر بی عقلی این دارو را میخوری که استروژن بدن بیاد پایین اگه قرار بود اینا بخوری استروژن هم بخوری خوب بهت قرص ضد بارداری میداد. 

سلام بر شما. من ۶ ماه خوردم. ماه اول پریود سبک شدم‌ . بعدش دیگه لکه بینی. دو هفته خوب ۲۰ روز لک. یا ...

سلام مجدد ببخشید شما خونریزیهایی که داشتین خون قرمز بود چند رور طول میکشید قطع بشه؟

سلام مجدد ببخشید شما خونریزیهایی که داشتین خون قرمز بود چند رور طول میکشید قطع بشه؟

سلام. یهو مثل دست که زخم بشه خون باز می‌شد می اومد و بالافاصله بند می اومد و بعدش هم لکه بینی قهوه ای. 

سلام. یهو مثل دست که زخم بشه خون باز می‌شد می اومد و بالافاصله بند می اومد و بعدش هم لکه بینی قهوه ا ...

سلام ببخشید شما قرص سیبل مصرف کردین؟

مامانم الان خونریزی داره دکتر بهش اینو داده

سلام. یهو مثل دست که زخم بشه خون باز می‌شد می اومد و بالافاصله بند می اومد و بعدش هم لکه بینی قهوه ا ...

وای دقیقا برلی منم همینطوره ولی این سری بند نیومد دو سه روز پشت سرهم این طوری بود امیدوارم واقعا به دردسرش بیارزه 

سلام عزیزم منم دکتر بهم وروژست داده بیست روزه میخورم لکه بیتی دارم شما هم این مسکل را داشتین؟شما هم ...

سلام عزیزم لکه بینی شما قطع شد؟؟من پارسال با وروژست  کیستم از بین رفت امسال دوباره برگشته ولی با خوردنش پریود شدم لک بینی دارم درصورتی که پارسال که استفاده میکردم اصلا هیچ خون ریزی نداشتم 

سلام عزیزم لکه بینی شما قطع شد؟؟من پارسال با وروژست کیستم از بین رفت امسال دوباره برگشته ولی با خور ...

سلام عزیزم کیست سال قبلتون چندسانت بود و چند ماه وروژست خوردید تا کامل از بین رفت؟ الان یعنی ماه ها بود وروژست قطع کرده بودید که دوباره اومده؟ و دوباره هم گفتن قطعی کیست اندومتریوما و اندومتریوزه؟