2777
2789
عنوان

پریودیم خیلی خیلی زیادمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 80 پست
تو تونستی و پولشو داشتی اما من کع الان هیچکس پیشم نیست و پول ندارم دلیل نمیشه دوروغ بگم 😒

نه بحث دروغ نیس ...

چرا بد برداشت میکنی ...

ولی سعی کنی از این ب بعد کمی پول نقد بزاری کیفت برای مواقع اضطراری ....

منم مثل تو آدمم .گاهی گیر کردم و پول نداشتم

حالا الان ک گذشت تا عصر خانوادت بیان و بتونی بخری  ولی سعی کن همیشه یه مبلغ نقد نگه داری .از ا ...

آره ممنون ازنصیحتت🌷

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بحث دروغ نیس ... چرا بد برداشت میکنی ... ولی سعی کنی از این ب بعد کمی پول نقد بزاری کیفت برای م ...

خب منم نمیدونستم زودتر پریود میشم آره ازاین به بعد سعی میکنم یه پولی کناربزارم 🌷

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
آره عزیزم مامان من خیلی مهربونه ولی هیچ وقت نیس میره سرکار .  وای چه بد مامان من قبل پریودی بر ...

زنده باشه مامانت .

مامان منم خییییلی مهربودن بود اما نمیدونم چرا این چیزا زیاد تو خونمون صحبتی ازش نمیشد یجور حجب و حیا میدونست  بی سواد بود نمیگفت اینارو،اما خب ما توی مدرسه و اینا شنیده بودیم برامنم عادی بود توراه مدرسه خودم میخریدم

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
زنده باشه مامانت . مامان منم خییییلی مهربودن بود اما نمیدونم چرا این چیزا زیاد تو خونمون صحبتی ازش ...

ممنونم همچنین مادرشما🥰

مامان منم اصلا باهام حرف نمیزنه مگه خودم یه مشکل داشته باشم بهش بگم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9464062/خانم-ها-نظرتون-در-مورد-این-خواستگار-چیه?postId=254326021

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن