2777
2789
عنوان

پریودیم خیلی خیلی زیادمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 80 پست
مواظب خودت باش کمی گرمی بخور فشارت پایین نیاد

ممنونم عزیزدلم چقدر بعضیاتون مهربونین خیلی حالمو خوب کردین با کمکتون😍😍😍😍

مخصوصا این حرفت خیلی برام آرام بخش بود چقدر خوبه تو تاپیک بعضیا که میری فقط بگی مواظب خودت باش🥺🥺

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شورشو درنیار دیگه  اینجا سایت زنان و بارداری هست اگر درباره ی این مسائل اینجا صحبت نشه پ ...

بخدا که هرچی گفتم راسته ولی بعضیا اومدن تهمت هم زدن به عوض اینکه کمک کنن ولی بعضیا چقدر خوب بهم کمک کردن خدا ازشون راضی باشه

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
به تو چه آخه؟؟؟ تاپیک خودشه دلش میخواد این سایت هم مال پریودی وبارداری وایناس دلش خواسته دردودل کرد ...

چرا انقدر پرخاشگر شدین؟

نظرات متفاوته خب .همه ی ادما ک نمیتونن باب میل من و تو حرف بزنن ...

بنظر منم به عنوان یک زن یا دختر این کار عادی نیست ...

شده بارها من نوار نداشتم ولی تا قبل شدید شدن به هر نحوی ک بود تهیه کردم ....

میگن خونه شاه هم پرو خالی میشه ما که دیگه فقط نون خور این مملکتیم و بس ،پیش میاد دیگه ولی خب سعی کن ...

آره من همیشه مامانم برام چندبسته می‌خره یا خودمم یکی اضاف میخرم این دفعه پیش اومد ممنونم ازت گلم

بهترینها برات پیش بیاد به امید خدا 🌹🌹🌹

ممنونم ازت گلم 

ایشالله تو هم حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا🥰

چرا انقدر پرخاشگر شدین؟ نظرات متفاوته خب .همه ی ادما ک نمیتونن باب میل من و تو حرف بزنن ... بنظر م ...

تو تونستی و پولشو داشتی اما من کع الان هیچکس پیشم نیست و پول ندارم دلیل نمیشه دوروغ بگم 😒

آره من همیشه مامانم برام چندبسته می‌خره یا خودمم یکی اضاف میخرم این دفعه پیش اومد ممنونم ازت گلم

حالا خوبه مامانت برات میخره من با مامانم اصصصلا برا این چیزا راحت نبودم باورت میشه سال اولی که پریود شدم بچه بودم دیگه بلد نبودم فکر میکردم چسب نوار بهداشتی رو باید بزنم به خودم تا بچسبه که خون نریزه بیرون 😑الان که یادم میاد چه مکافاتی داشتم خندم میگیره.بعد از مدتها از دوستم پرسیدم تا یاد گرفتم

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
ناراحت نشو گل اینجا همه جور آدم هست 

آره عزیزم ممنونم گلم 

بیشتر از اون خانومایی که راهنماییم کردن خوشحال شدم فهمیدم هنوزم آدمایی هستن که به دادت برسن وکمکت کنن☺️

تو تونستی و پولشو داشتی اما من کع الان هیچکس پیشم نیست و پول ندارم دلیل نمیشه دوروغ بگم 😒

حالا الان ک گذشت تا عصر خانوادت بیان و بتونی بخری 

ولی سعی کن همیشه یه مبلغ نقد نگه داری .از اون پول استفاده نکن .بزار تو کیفت بمونه ...

اتفاق و مشکل ک هیچ وقت خبر نمیکنه .حداقل ادم بتونه کارشو کمی پیش ببره تا خانواده برسن

حالا خوبه مامانت برات میخره من با مامانم اصصصلا برا این چیزا راحت نبودم باورت میشه سال اولی که پریود ...

آره عزیزم مامان من خیلی مهربونه ولی هیچ وقت نیس میره سرکار . 

وای چه بد مامان من قبل پریودی برام تعریف کرد وبهم یاد داد جوری که شبی که پریود شدم خیلی برام عادی بود 

2810