2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه سه ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 33 پست
عزیییزم شمیم چه بلاییه پسر منم صبونه بهش دادم بعدیه ساعت بعدش میگم نون پنیر میخوری میگه مگه من الان صبونه نخوردم اخه مگه الان غذا نخوردم
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
شمیم من اخه یه کوچیکم دارم بادوتاشون واقعا سختمه خیلی صبوری میکنم ولی اخرشدوتا دادو میزنم سرش
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مرضیه ایناخیلی بلاشدن. ....به شوهرم میگم دیگه فقط این زبونشه نمیذاره صبرم لبریزبشه. ....ازحرفاشون میشه کتاب نوشت انقدرحاضرجوابن ماشالله
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
گاهی داد واجبه😆ولی همش به خودت بگو کوچیکه. ...سرش نمیشه. ...... ولی واقعادیگه دوتاسخته. ....خدابهت صبربده دوستم
خدا به هممون صبر بده گاهی وقتا شوهرم میگه هر مادری جا تو بود الان اینو گرفته بود زیر کتک ولی تو خوب صبری داری
مرضیه بله همه چی.......براهمین میگم نمیخوام باهاش تندی کنم چون به شدت توذهنشون میمونه......من نگاه چپ بهش میکنم میگه مامان غصه نخور من حرصت نمیدم یعنی خودش میدونه چی به چیه
اره دیگه واقعا سخته یه بچه کوچیک داری خدا صبرتو زیاد کنه تا بزرگشون کنی من حالا پسرم یکم مسئولیت پذیرم هست مثلا اگه بهش بگم تشنمه میره برام آبی میاره یا اگه ببینه دارم وسایلشو جمع میکنم اونم زودی غیرتی میشه میاد تند تند جمع میکنه یبار جا نمونه خخخخ
2810