2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه سه ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 33 پست
درکت میکنم دوستم. ......ماشالله دوتادسته گل خوشگل داری. ....خدانگهدارشون باشه ....یکم بزرگتربشن عاقلتربشن خوب میشن هرچنداونموقع هم مسائل خودشونودارن. ...بچه داری واقعاکارسختیه. ........ببوسشون گلاتو 😙
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهرم همین مشکلو داشت با بچه اش، با هم یکه به دو می کردن، یه وقتایی که کم می آورد سر بچه داد می زد، اونم بدتر می کرد. من جایی که خودم برای مشکل خودم می رفتم براش وقت مشاوره کودک گرفتم ، توی عمل انجام شده قرارش دادم البته خواهرم منو قبول داره ها. رفت علاقمند شد ، دیگه ما می دیدیم یه جایی با بچه می شینه بازی می کنه!!! ما شاخ در می آوردیم :)))) بچش آروم تر شد، حالا یه شیطونیا ها و بد قلقی هایی هر از گاهی نشون می ده ولی بچست دیگه. به نظر من همه چی دست پدر و مادره عزیزم. شماره مرکز مشاوره می ذارم اگه کسی خواست استفاده کنه مرکز مشاوره چیمگان 22367021