2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173601 بازدید | 2695 پست
این پست رومیذارم فقط برای اینکه این تایپیک نره صفحه دوم ... چون جدا درداوره آرایش و رستوران و جادو و .... بالای تبادل نظر فرهنگی قرار بگیره
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
ممنون مسیحا جون راستی یک سوال از شما داشتم نمیدونم کجا اما یکجا خوندم خوشنویس هستید من الان حدود 8ماهه که کلاس خوشنویسی میرم البته انگیزه اولیه ام همراهی و انگیزه دادن به دختر 12 ساله ام بود.





اما چون خودم عاشق هنرهای ایرانی اصیل هستم به طور جد شروع کردم تقریبا هم بد پیش نمیرم میخواستم بدونم برای سن من دیر نیست ؟ ضمنا دخترم الان آموزش تحریری میبینه بعد از 45روز استادمون گفت زمینه شکسته نویسی خوبی داره و کم کم شکسته هم سرمشق بهش داد من در نظر دارم که ایشون اول تحریر رو کامل یاد بگیره و بعد قلم رو شروع کنه نمیدونم تصمیم درستیه یا نه ؟اگر به سوالاتم پاسخ دهید ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


سلام دوستان خوب . انگار کمتر فرصت می کنید بیایید به اینجا من با اشتیاق به دنبال خواندن نظرات شما در مورد این فیلم هستم. خدانگهدار
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
با اجازه از پاپاگینا و با عرض معذرت از باقی دوستان در پرانتز به ماری عزیز پاسخ میدم :


چرا فکر میکنید 43 سالگی برای آموزش خط دیر شده ؟؟؟؟؟؟ خوشنویسی یکی از اصیل ترین و لذت بخش ترین
هنرهای ایرانیه چون علاوه بر خط, انسان با شعر و معنا هم سر و کار داره پس هیچ وقت برای این کار دیر نیست.
در مورد آموزش تحریری باید عرض کنم که خط تحریری هیچ ارتباطی با قلم درشت نداره !!!!
خط تحریریک نیازه . قلم درشت یک هنر !
خیلی از اساتید بزرگ هستند که خط خودکاریشون خوانا نیست !!!!!!!!! اما تابلوهای خوشنویسیشون میلیونی فروش میره
من در حدی نیستم که بگم کار درست چیه اما استاد ما فرمودند درست اینه که ابتدا خط نستعلیق رو کامل فرا بگیریم بعد خط دوم رو انتخاب کنیم ( یا شکسته یا نسخ و یا ثلث). اما خط تحریری یک مبحث جداگانه است
اگر تهران هستید نا استادتون رو بگید شاید بشناسمشون.
امیدوارم موفق باشید و به تمریناتون ادامه بدین
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
2805
استاد امیر خانی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ محشره ! پس شما هم به شیوه امیرخانی مینویسین. استاد من هم شاگرد ایشون بودند.اگر دوست داشتید نمونه خطتون رو بذارید اینجا ببینیم و لذت ببریم.
موفق باشین
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
من زیاد عکس گذاشتنو بلد نیستم اما حتما از پسرم میخوام که این کارو بکنه فقط اینو بدونید من مبتدی هستم من 8 ماه کلاس میرم اما یک نمونه از چکنویسهای استادم رو دارم اونم میذارم
اختصاصی مهر/
شفیعی کدکنی رهسپار آمریکا شد/ احتمال بازنشستگی
محمدرضا شفیعی کدکنی در آستانه 70 سالگی و برای تدریس در دانشگاه پرینستون واقع در ایالت نیوجرسی راهی ایالات متحده آمریکا شد.
به گزارش خبرنگار مهر، وی پنجشنبه هفته گذشته و برای یک فرصت مطالعاتی یکساله جهت تدریس در این دانشگاه، ایران را به مقصد آمریکا ترک کرد.

خبرهایی تائید نشده مبنی بر صدور حکم بازنشستگی وی به گوش می‌رسد. با این حال تا کنون هیچ مقام رسمی در دانشگاه تهران یا وزارت علوم این اخبار را تائید نکرده است.

این در حالی است که سال گذشته حکم بازنشستگی سه استاد همکار محمدرضا شفیعی کدکنی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، رضا داوری‌اردکانی، ابراهیم باستانی‌پاریزی و علی شیخ‌الاسلامی صادر شد و قرار بود حکم بازنشستگی برخی دیگر از اعضای هیئت علمی این دانشکده از جمله کریم مجتهدی، محسن جهانگیری، غلامحسین ابراهیمی‌دینانی و محمدرضا شفیعی کدکنی نیز در آینده نزدیک صادر شود.

کدکنی از جمله نویسندگان و شاعران امروز مشهور ایران به شمار می‌رود که با تخلص "م. سرشک" اشعارش را منتشر می‌کرد. در میان آثار نظری وی کتاب "موسیقی شعر" دارای جایگاهی ویژه است و در میان مجموعه اشعارش نیز "در کوچه باغهای نشابور" آوازه بیشتری دارد.

زمزمه‌ها، شبخوانی، از زبان برگ، بوی جوی مولیان، از بودن‌ و سرودن، مثل درخت‌ در شب‌ باران و هزاره‌ دوم‌ آهوی‌ کوهی برخی از مجموعه‌های شعری شفیعی کدکنی و صور خیال در شعر فارسی، موسیقی شعر، تصحیح اسرارالتوحید نوشته? محمد بن منور، تصحیح تاریخ نیشابور نوشته? حاکم نیشابوری، تصحیح آثار عطار نیشابوری، تصحیح مختارنامه، تصحیح مصیبت نامه، تصحیح منطق‌الطیر، تصحیح اسرارنامه، تصحیح دیوان عطار و تصحیح آفرینش و تاریخ نیز از جمله آثار نظری و انتقادی و تصحیح و ترجمه وی به شمار می‌روند.



چقدر دلم گرفت وقتی این خبر رو خوندم.خدایا همه دارن میرن.خدایا یه کاری کن دوباره اندیشمندانمون و دوستانمون

رو در کنار خودمون داشته باشیم.خدایا ایران داره از فکر تهی میشه.خدایا...........

این شعر کدکنی رو همه مون دوست داریم.از حفظ می نویسم.اگر جمله ای جا افتاد یا کلمه ای اشتباه بود بگذارید به حساب بالا رفتن سن و ضعف حافظه.

-به کجا چنین شتابان؟

گون از نسیم پرسید

-دل من گرفته زینجا

هوس سفر نداری

ز غبار این بیابان؟

-همه آرزویم اما

چه کنم که بسته پایم

به کجا چنین شتابان؟

-به هر آن کجا که باشد

به جز این سرا سرایم

-سفرت بخیر اما

تو و دوستی خدا را

چو از این کویر وحشت

به سلامتی گذشتی

به شکوفه ها به باران

برسان سلام ما را........
مسیحا خانم این دوتا نمونه خط خودم هست

http://img98.com/images/ugee5phj433ihqh1q1l.jpg


http://img98.com/images/c1s1ww8t4c20qxgx1s61.jpg


و این دوتا هم از استادم هست البته اینها چکنویس ایشان بود که به من داد


http://img98.com/images/teyfeyhkvhcjk2iem3ho.jpg


http://img98.com/images/gzpcxrfhn563nz0ofetl.jpg
مرسی ماری عزیز

این تابلوی ( الهی ) خیلی زیبا بود. من آرزومه بتونم چنین ( ی ) معکوسی بنویسم
شما جدا مبتدی هستین ؟؟؟ چلیپاتون که خیلی خوبه . به نظر من اگر در آزمونهای انجمن خوشنویسان شرکت کنید حتما در دوره خوش قبول میشین.
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
آخ مسیحا جون خیلی ممنون از دلداریتون مطمئنا شما هم روزی میتونید به درجه استاد ی برسید مثل استاد امیرخانی یا خانم ازهار شرکا شما هنوز خیلی جوون هستید اگر فرزند اول من زنده بود الان چند ماهی از شما کوچکتر بود آرزوی سلامتی و سعادت برای شما و خانواده محترم دارم
شفیعی کدکنی از ایران رفت







خبرهایی تأیید نشده مبنی بر صدور حکم بازنشستگی وی به گوش می‌رسد. با این حال، تا کنون هیچ مقام رسمی در دانشگاه تهران یا وزارت علوم این اخبار را تأیید نکرده است.
محمدرضا شفیعی کدکنی در آستانه 70 سالگی و برای تدریس در دانشگاه پرینستون واقع در ایالت نیوجرسی، راهی ایالات متحده آمریکا شد.





به گزارش مهر، وی پنجشنبه هفته گذشته و برای یک فرصت مطالعاتی یکساله جهت تدریس در این دانشگاه، ایران را به مقصد آمریکا ترک کرد.

خبرهایی تأیید نشده، مبنی بر صدور حکم بازنشستگی وی به گوش می‌رسد. با این حال تا کنون هیچ مقام رسمی در دانشگاه تهران یا وزارت علوم این اخبار را تأیید نکرده است.





این در حالی است که سال گذشته حکم بازنشستگی سه استاد همکار محمدرضا شفیعی کدکنی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، رضا داوری ‌اردکانی، ابراهیم باستانی ‌پاریزی و علی شیخ‌الاسلامی صادر شد و قرار بود حکم بازنشستگی برخی دیگر از اعضای هیأت علمی این دانشکده از جمله کریم مجتهدی، محسن جهانگیری، غلامحسین ابراهیمی ‌دینانی و محمدرضا شفیعی کدکنی نیز در آینده نزدیک صادر شود.





کدکنی از جمله نویسندگان و شاعران امروز مشهور ایران به شمار می‌رود که با تخلص م. سرشک اشعارش را منتشر می‌کرد. در میان آثار نظری وی کتاب موسیقی شعر دارای جایگاهی ویژه است و در میان مجموعه اشعارش نیز در کوچه باغ‌های نشابور آوازه بیشتری دارد.






زمزمه‌ها، شبخوانی، از زبان برگ، بوی جوی مولیان، از بودن‌ و سرودن، مثل درخت‌ در شب‌ باران و هزاره‌ دوم‌ آهوی‌ کوهی برخی از مجموعه‌های شعری شفیعی کدکنی و صور خیال در شعر فارسی، موسیقی شعر، تصحیح اسرارالتوحید نوشته? محمد بن منور، تصحیح تاریخ نیشابور نوشته? حاکم نیشابوری، تصحیح آثار عطار نیشابوری، تصحیح مختارنامه، تصحیح مصیبت نامه، تصحیح منطق‌الطیر، تصحیح اسرارنامه، تصحیح دیوان عطار و تصحیح آفرینش و تاریخ نیز از جمله آثار نظری و انتقادی و تصحیح و ترجمه وی به شمار می‌روند.
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792