2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
فری عزیز من در مورد یکی از حرفایی که زدی تمایل دارم نظر خودم رو بگم...اینکه می گی تو ایران به خاطر دین کسی کشته نمی شه درست نیست...اولا که کسی که از اسلام برگرده (حداقل توی قوانین کشور ما) ریختن خونش حلاله!....دوما چند ماه پیش یه خانواده تو شیراز به این خاطر که دین اسلام رو کنار گذاشته و مسیحی شده بودن کشته شدن! همگی! همسایه ی محترمشون اطلاع داده بود به مراجع قانونی و ....
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
پاپاگنا عزیز ، جمله ای که نوشته بودی که منظورت را جوری دیگه می رسوند ، اما کلا در گذشته زبان مذاکره دولت ها "جنگ" بود ، همه جای دنیا هم همین بود .اما از اونجائی که گفتی امروز هم وضع همینه، سوال من این است که امروز که عصر ارتباطات و گفتگو است ، چرا جنگ توسط کسانی که شعارشون مبارزه با تروریست است اتفاق می افته و چرا فقط مسلمانها کشته و قربانی می شوند ؟ چون مسلمانها تنها گروهی هستندکه در دنیا تا به امروز جرات نقد و مبارزه با امپریالیسم غرب که هدفش به برده کشیدن انسانه، را داشتن؟ حالا معلوم میشه که در دنیا چه کسی را به خطر عقایدش دارن به کشتن میدن و هر روز و هر روز هم بیشتر می کشند در حالیکه کوچکترین اعتراضی از سمت گروههای به ظاهر طرفدار حقوق بشر نشده :(

مامی سارا عزیز ،اگر منبع موثقی از این خبر پیدا کنم مثلا از سی ان ان یا فاکس نیوز یا حتی یاهو ، حتما این خبر را باور می کنم و میام اینجا حرفم را پس میگیرم چون این خبری نیست که در دنیا نپیچه !

نمیگم سر این چیزها توی ایران یک بار هم این اتفاق نیفتاده ، اتفاقا جنگها و کشتارهای قومی توی ایران بیداد می کنه ، اما دولت ایران همچین چیزی را در دستگاه اجرائیش انجام نمیده ! چون براشون مهم نیست مردم مسلمون باشن یا نه ، کافیه بگن" لبیک یا سید علی" !

من یک بار در ایران یک سفری به "شیروان چرداول" ایلام رفتم ، حدودی سه ماهی اونجا بودم ، دوستان خیلی خوبی هم پیدا کردم ، اصلا اینا هیچ دینی را قبول نداشتن و با اینکه پدرشون شهردار بود اما هیچوقت هیچ برنامه مذهبی حتی ظاهری هم شده در شهرشون نداشتند ! خیلی هم جای زیبا و باحالی بود :)

همسرم تعریف میکرد یک دوستی توی دانشگاه داشتن(دانشگاه علامه) که یک دفعه مسیحی شد ! تازه همه بچه ها را هم ارشاد میکرد که مسیحی بشن ، همه دانشگاه هم می دونستند ، حتی بسیج ! کسی کاری نداشته ، دیشب با یکی دیگه از دوستانش اتفاقا صحبت تلفنی میکرد ، سراغ همین دوست مسیحیشون را گرفت ، گفت : طرف پولدار شده میگه جمال پول را عشقه ، دین کشکه :))

البته اینم حرفیه هاااااااا !
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فری عزیز فکر می کنی دولتی که به راحتی خبرنگار ها رو از کشور بیرون کرد، سر مسئله ای که مخفی کردنش امکان پذیر نبود، براش کاری داره که جلوی انتشار چنین خبرهایی رو بگیره؟؟؟...در مورد قانونی که درباره ی به اصطلاح خودشون افراد مرتد وجود داره چی؟ آیا همچین چیزی رو تا به حال نشنیدی؟...در ایران ریختن خون مرتد حلاله!

اون دوست همسر شما خیلی آدمِ خوش شانسی بوده!
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
مسائل زیادی تو چند روز اخیر مورد بحث قرار گرفت من نظرم و راجع به چند تاشون میگم

فری جون گفتید تو کشورهای دیگه فقط خانم های فیمینیست آرایش نمی کنند که من اصلاً قبول ندارم در کشورهای اروپایی آرایش مخصوص خانم های پیر و یک عده دیگر از قشر خاص هست

دیگه اینکه پوشش جلوی فساد و نمی گیره بلکه مرد و بیشتر حریص می کنه ؛ من اهل شمالم و همشهری هام در مجالس مختلف خانم ها رو بدون پوشش می بینند و کمتر دیدم که عکس العمل خاصی نشون بدهند اما برعکس به چشم دیدم که در شهرهای مذهبی پسرهای جوان برای دیدن یه دختر بدون روسری دست به چه کارهایی می زنند !!!!!!!!!!!!!

در مورد آزادی در دین و مذهب هم با شما هم عقیده نیستم یعنی فکر نمی کنم در ایران بشه به راحتی از دین برگشت اینجا همه باید مسلمان و محجبه باشند و مهم نیست که در خانواده مسیحی متولد شده باشی یا اسلام بهت ارث رسیده باشه

و ...
دقیقا جودی ابوت درست میگه.
من زمان دانشجوییم که تو خوابگاه بودم چیزهایی رو از دخترهایی که از شهرهای مذهبی و محدود می دیدم که ماهایی که اهل شمال بودیم و آزادتر بزرگ شده بودیم برامون شگفتی آور بود.

البته به کسی برنخوره.منظورم همه ی اونهایی که تو شهرهای مذهبی بزرگ شدن، نیستن.اما عده ای از اونها وقتی وارد محیط بزرگ پایتخت شده بودن با مواجهه با کمی آزادی بیشتر خودشون رو گم کرده بودن.
و جالب اینه که وقتی میخواستن به شهر خودشون برگردن به سنتهای خودشون برمی گشتن.مثلا دختری در طبقه ی ما ساکن بود که همیشه باید از یک ماه قبل از اینکه بره شهرشون تصمیم به رفتن میگرفت.میدونید چرا؟ چون میخواست ابروهاش پر شه.تو شهرشون درست نبود که دختری قبل از ازدواج ابروهاش رو تمیز کنه.
اما همین دختر در محیط بزرگ ابرو که خوبه ، یه سری جلف بازیهایی داشت که ما ها تعجب می کردیم.
فیری جون تعجب میکنم.اگه برگردی و به جملاتم دقت کنی میبینی منظورم روشن بود.

اما این که میگی در گذشته زبان گفتگوی دولتها جنگ بود،شاید اینطور بود.اما زبان گفتگوی ادیان چطور؟ دین زرتشت صدها سال در ایران بود.اما هیچوقت برای اشاعه ی دین به کشورهای همسایه جنگی صورت نگرفت.جنگ ایران و یونان جنگ حکومتها بود و نه جنگ اشاعه ی دین!

اسلام مسئله اش دقیقا این بود که از همون اول با حکومت ادغام شد.البته تا وقتی که در مکه بود نه. اما وقتی در مدینه حکومتش رو شروع کرد جنگهاش هم شروع شد.حتی محتوای آیه های قرآن در مکه و مدینه تفاوت پیدا کرد.اتفاقا جنگ با یهودیان هم از همون زمان شروع شد که تا الان هم ادامه داره.

یکی از علامتهای سوال دیگه مسئله ی غنائمه که در قرآن هم اومده.که در همه جا هم اجرا شده از جمله ایران.که کلی غنیمت جنگی برده شد .حتی زنان.کتابها سوزانده شد چون میگفتن تا کتاب آسمانی هست بقیه ی کتابها باید از بین برن و...... مسائل دیگه که تو تاریخ هست.

دین ها در دنیا معمولا با گفتگو و تبلیغ اشاعه پیدا میکردن نه با جنگ.

در مورد اعدام هم خیلی خوش بینانه نگاه میکنی.بازم نمیتونم حرفی بزنم.تا همینجاش هم کلی خطر کردیم.

در مورد اسرائیل و فلسطین هم عجیبه که اینو میگی.اونا خیلی وقته میخوان صلح کنن اما...........

ادامه نمیدم . می ترسم .از وحشی بازی و از درنده خویی اینها...........پای قدرت و ثروتشون در میونه. چیزی

هم از درونشون رخت بربسته: "وجدان"

بنابراین نمیشه حرف زد.

به قول زنده یاد بامداد بزرگ:

" تمامی الفاظ جهان را در اختیار داشتیم

اما آن نگفتیم که به کار آید

چرا که یک سخن

-تنها یک سخن-

در میانه نبود

- آزادی -

ما نگفتیم

تو - تصویرش کن"

دوستان عزیز ، من بر مبنای اینکه سوالاتی که اینجا مطرح میشه کلی است و فقط منظورتون جغرافیای خاصی نیست ، از اول با در نظر گرفتن چند جامعه از چند قاره دنیا ، نظر دادم و نتیجه گرفتم که "زن" همیشه در طول تاریخ جنسی دیده شده و جنس دوم بوده . مطلب در این باره زیاده ،کافیه یک سرچی به چند زبان مختلف بکنید .

اما اگر شما در بحث فقط مجموعه دوستان و دانشگاه و فامیلتون توی شمال و همسران خودتون را در نظر میگیرد و نتیجه کلی میگیرید که خوب دیگه مجبور میشم بحث را ادامه ندم ، چون اینجوری واقعا خارج از اصوله !

من خودم چهار سال در خوابگاه دانشجوئی زندگی کردم و رنگ و وارنگ دخترائی از خونواده های مذهبی و غیر مذهبی دیدم که با رسیدن به محیطی که دیگه پدر و مادر بالای سرشون نبود .
همونجور که خودتون هم فقط در مورد قشر مذهبی گفتید ، "فقط بعضی از مذهبیها در دانشگاه اینجور بودند ...."!-------- پس نشون میده که عامل این مشکلات که از عقده و اجبار در خانواده ها ناشی میشه و ارتباط مستقیم با سطح فرهنگ و تربیت جامعه و خانواده از کودکی تا بزرگسالی داره ، باید فاکتور دیگه ای باشه که این رفتارها را در همه جور آدمی از خودش بروز میده و الا اگر مشکل مذهبی بودن بود که باید در همه مذهبی ها می دیدید ! حالا چطوری شما نتیجه میگیرد این فقط به مذهب بر میگرده دیگه خدا داند !

حتی خانواده هائی که از ایران مهاجرت به کشورهای دیگه می کنند ، چه مذهبی چه غیر مذهبی ، بعضی هاشون دچار سردرگمی می شوند و آمار زیادی از طلاق یا جدائی به خاطر بازگشت یکی از والدین به ایران متاسفانه وجود داره :( و فکر میکنم این فقط ارتباط مستقیم به سطح فرهنگی آدمها داره که چطور خودشون را با یک محیط جدید وفق بدن که هیچ لطمه ای به ارزشها و روابط خانوادگیشون نخوره! این دیگه یک بحث جامعه شناسی و روانشناسیه فعلا بحث ما اصول دین اسلام است.

پاپاگنا جان ،از اینکه راجع به اسلام مطالعه داشتی و باهاش مخالفی بیشتر خوشحال شدم ، چون اونی که ندانسته چیزی را رد میکنه فاجعه است ! اما تعجبم از این بود که با توجه به اینکه می دونی مثلا سوره های مکی با مدنی فرق داشتند و تنها فاکتورش جنگ نبوده بلکه هجرت پیامبر بوده و خیلی چیزهای دیگه ،چطور دلایل منطقی دیه نابرابر زن و مرد یا سهم ارث یک هشتم زن و یا واگذاری سرپرستی بچه به پدربزرگ و .... برات معما و غیر قابل حله !

فقط چون دوستان به اینها اشاره کردن من توضیحی که خودم را توجیه کرده میدم که بدونید من بدون تحقیق و توجیه از چیزی دفاع نمی کنم یا رد نمی کنم و دیگه اینکه بگم اگر می خواهید چیزی را زیر سوال ببرید اول از همه زاویه ای بهش نگاه کنید ،از اینکه من و همسرم و فامیلامون اینجوری نیستیم پس همه نیستن ! نمیشه یک قانون را تائید و یا رد کرد !
بیس اسلام از اول بر این مبنا بود که "مرد" کسی است که خارج از خانه کار می کنه و در آمد کسب می کنه ، زن در خانه امور خانه داری و نگهداری از فرزندان را داره ، خوب چیزی خارج از این هم در گذشته نبوده !

برای مورد دیه نابرابر: وقتی مردی کشته میشود ، مسلما ضربه اقتصادی که به خانواده وارد میشود سنگین تر است ، پس دیه مرد بیشتر است و این دیه بها و ارزش مرد را مشخص نمی کنه بلکه کمک هزینه ای برای خانواده میشه ! والا اگر قرار بود ارزش آدمها برابر نباشه ، وقتی یک مرد یک زن را به قتل می رسوند ، اون مرد را قصاص نمی کردن تا اینکه یک زن دیگه هم بکشه ، یا نصفه قصاص می کردن ! در حالی که حتی اگر یک زن کشته بشه مرد قاتل باید قصاص بشه ! اسلام هیچگاه ارزش انسانها را با پول برابر نمی دونه ! همونطور که اگر در یک تصادف در سراسر دنیا ، چشم یا دست یا پا صدمه ببینه جریمش متفاوت است ، در حالی که باید بگیم چه فرقی میکنه عضو ، عضوه دیگه !

برای ارث یک هشتم زن: با توجه به اینکه زن مهریه هم داره ، و اولین چیزی که از ارث یک متوفی برداشته میشه مهریه زن است و خدا را شکر که الان به تعداد سنوات زندگی مشترک زن می تونه باز هم سهم داشته باشه ، فکر نکنم دیگه چیزی برای فرزندان بمونه ! توجیه میشه که چرا همسر (زن) یک هشتم ارث داره ، اینها هیچ کدوم نشونه بی ارزشی زن نیست

یا در مورد حضانت فرزند به پدربزرگ بعد از مرگ پدر : چون همسر متوفی باید این فرصت را داشته باشه که دوباره ازدواج کنه و با در نظر گرفتن اینکه شاید همسر آیندش تمایلی به سر پرستی بچه شوهر اول نداشته باشه و قبول نکنه و زن راهی نداشته باشه ، قانون باید رسما شخص دیگری (که مرد باشه و بتونه مالی حمایت کنه بچه را ) را ولی بچه اعلام کنه و این حق را به پدر بزرگ میدن حتی اگر پدربزرگ نخواد این کار رو بکنه مجبور به این کار میشه تا این بچه بی سرپرست نمونه و کسی باشه که حمایتش کنه ،با توجه به اینکه چون پدر این بچه فوت شده و پدرش از پدربزرگش دیگه ارثی نمی بره اینجوری بچه می تونه از پدربزرگش ارث ببره ! خوب این کجاش بده ؟!!!! این که همش به نفع اون زنه !
امااااااااااااااااااا با توجه به اینکه امروزه زنها دوشادوش مردها کار می کنند باید تغییراتی ایجاد بشه ، مثلا اگر مادر تمایلی به اینکه بچه را به پدر بزرگ بده چون خودش تامین مالی هست نداره ، بتونه بچه را نگه داره و....

مامی سارا عزیز من نگفتم قانون کشتن مرتد در اسلام نداریم ، گفتم امروزه اجرای اون توی ایران کمرنگ شده مثل اجرای خیلی دیگه از قوانین اسلامی ! منظورم از اجرا ، اجرای اون در دستگاه قضائیه

اینها را نگفتم که توضیح المسائل باشه ، متخصص هم نیستم ، اما گفتم که بدونید هیچ کدوم از قوانین بدون علت نبوده ..

پاپاگنا جان دوست دارم منظورت را راجع به جنگ فلسطین و اسرائیل برام واضح تر بگی ، چون برام سو تفاهمی بسیار بزرگ پیش اومد ! من خودم از ABC نیوز دیدم که صهیونیسم چگونه با بلدیزر داره خونه های فلسطینی ها را روی سرشون خراب میکنه و تمایل به صلح داره ! اتفاقا مجری اخبار هم از این واقعه ابراز تاسف کرد! امیدوارم یک تحقیقی راجع به نگاه دنیا به صهیونیسم داشته باشی ، من یک فیلم از یک جورنالیست امریکائی دیدم روی یوتیوب که حتما بتونم ترجمش میکنم و میگذارم و دلایلی که از جنایات صهیونیست عنوان کرده را میگم ، البته در این باره فیلم زیاده اما من یکی از اون اصولی ترینشون را بتونم میگذارم.
مطمئنم بحث های ما اشکالی ایجاد نمی کنه ، اگر با آمار واقعی از دنیا باشه ، الان همه دیگه همه چیزو می دونند ، اینکه بخواهیم آماری رو اعلام کنیم اونم از سیاست کشورهای دیگه فکر نمی کنم مشکلی برای ما داشته باشه !

یک خواهشی هم ازت دارم که بحث حجاب را ببندی ، چون فکر می کنم همه نظریات خودشون را واضح گفتن ، اینجوری هیچ کدوم به نتیجه نمی رسیم ، چون اگر بخواهیم برای بررسی یک مسئله آمارمون را از یک جغرافیای محدود بگیم یا مثلا چیزی را که هم دربین قشر مذهبی هم درغیر اون دیده شده فقط با عنوان "مذهبی ها اینجوری ...." که فایده ای نداره و اصولی نیست !

من نه قصد ارشاد دارم نه قصد دعوت کسی به بهشت و حوریه های بهشتی ، با اینکه دوستان کلوبم گفتن بیخودی داری وقتتو تلف میکنی ، من فقط برای توجیه امثال خودم که اسلام را با تحقیق قبول کردیم اینجا پست می گذارم اونم فکر می کردم بچه های اینجا اصولی تر بحث می کنند ، و الا من الان نزدیک به دوساله که عضوم اما پستهام تازه به 600 رسیده ، در هر بحثی شرکت نمی کنم ، نظر همه شما را محترم میشمارم و قبول دارم شما هم با تحقیق به این نظریات رسیدید ، اما بهتر می بینیم که بحث های این شکلی را ببندیم مثل بحث همجنسگرائی ، ممنونم
فیری جون این دید کلی تو هم نسبت به جنس دوم بودن زن در همه جای دنیا خیلی عجیبه.
یک مثال کوچیک میزنم از مثلا ورزش.در المپیک پارسال تعداد مدالهای زنان و مردان آمریکایی کاملا برابر بود.نمی گم در جوامع دموکراسی هم همه چیز ایده آله.اما خوب پرواضحه که تبعیض علیه زنان در کشورهای اسلامی بسیار بیشتره.
وضعیت زنان در عربستان که به مراتب وحشتناک تر از اینجا هم هست.یگانه جون گوشه ایش رو نوشت.
شما کتاب جنس دوم سیمون دوبوار رو مثال میاری که حتی خیلی از روشنفکرها نوع نگرش ایشون در این کتاب رو قبول ندارن از جمله شاملو و همسرش.
اما مثالهای ما از دور و بر خودمون بخاطر اینه که داریم از نزدیک اینها رو میبینیم و با جاهای دیگه مقایسه میکنیم.
و بازم تکرار میکنم ، من دارم از فرهنگ مذهبی جامعه ی خودم حرف میزنم.پس مثالهام هم از جامعه ی خودمه و از آدمهای همین جامعه نه از مثلا گینه ی بیسائو!

در مورد دیه و ارث و اینها باز همون توجیهات همیشگی!

اول اینکه در مورد قصاص تا جائیکه من میدونم اگر مردی زنی رو بکشه اگر خانواده ی زن قصاص بخوان باید نصف دیه ی یک انسان کامل رو به اون مرد ( لابد خانواده اش ) بدن تا مرد رو قصاص کنن.می دونی چرا؟ چون زن نصف یک " انسان کامله".تا چند سال پیش مطمئنم اینطور بوده چون در موردش خوندم.الان رو گیتا جون بهتر میدونه.

در مورد دیه هم ، تو این دوره زمونه بعضی از زنها از شوهرشون بیشتر درآمد دارن.خوب حالا اگه زن این خانواده کشته شه ضربه ی اقتصادی وارد نمیاد؟

در مورد ارث هم باز گیتا جون بهتر میدونه.اما تا جائیکه من میدونم زنها یی هستن که این مسئله براشون مشکل ایجاد کرده.عمه ی خود من حدود 15 سال پیش همسرش رو از دست میده وبا وجود سه تا بچه ی کوچیک خانواده ی همسرش نزدیک بود منزل مسکونیش رو ازش بگیرن که با پادرمیونی بزرگای فامیل با سختی زیاد مسئله حل میشه.

در مورد حضانت گفتی "چون همسر متوفی باید این فرصت را داشته باشه که دوباره ازدواج کنه و با در نظر گرفتن اینکه شاید همسر آیندش تمایلی به سر پرستی بچه شوهر اول نداشته باشه "
باز اینجا تمام حق رو خودت داری دو دستی به یه مرد میدی.تمایلی نداشته باشه؟ خوب نداشته باشه.مگه زن میتونه از بچه اش بگذره تا با یه مرد خودخواه ازدواج کنه؟این که نشد دلیل.زن خودش باید تصمیم بگیره که بچه اش رو نگه داره یا نه.نه اینکه براش تصمیم بگیرن و بگن ما بچه ات رو میگیریم چون شاید شوهر آینده ات دلش نخواد بچه تو رو ببینه!

در مورد صهیونیستها اونهام اگه این کار رو میکنن اشتباه میکنن. چه فرقی میکنه.اما منظور من از مانع صلح اونها حزب الله لبنانه که خودت خوب میدونی از کجا داره تغذیه میشه.البته خود صهیونیست هم باز داره از همین منبع تغذیه ی لبنانیها حمایت میکنه چون یه جورایی به نفعشه.دیگه از این واضح تر نمیتونم بگم.
در مورد بیهوده وقت تلف کردنی که دوستات گفتن ! خوب اگر هدف از بحث اینه که ما نظر همدیگر رو عوض کنیم که پس ما ها هم داریم بیهوده وقت تلف میکنیم.اما هدف من از بحث با شما این نبود که نظرت رو عوض کنم.من دارم دیدگاه های خودم رو میگم.مطمئنا کسی نمیتونه نظر آدم دیگه ای رو عوض کنه مگر اینکه خود اون آدم با مطالعات و اندیشه اش به باورهایی برسه.

منظور دوستان از بیهوده وقت تلف کردن همین بود که چرا اسلام را توجیه می کنی ؟ چون هر چی تو بگی بازم همه میگن همون توجیهات همیشگی ! ولی همین توجیهات همیشگی منطقی بوده !
اگر دقت کرده باشی گفتم امروز یک تبصره ای لازمه که زن و مرد دیه برابر داشته باشند چون امروزه هر دو در آمد دارند حالا اگر دولت ایران حاضر به همچین کاری نیست دیگه این با مردم است که برن توی اون کمپین تغییرات در قوانین و به جدیت اون را دنبال کنند !

با این وجود من قصد ارشاد کسی را ندارم با امر به معروف و نهی از منکر هم امروزه به شدت مخالفم ، چون معتقدم دیگه مردم اونقدر فهمیده شدن که همه چیز را درست ببینند ، ریشه یابی کننند و علت اصلیش را پیدا کنند ، نیازی به راهنما ندارن ، و الا خداوند باز هم پیامبر می فرستاددد !
اما چون شما مطرح کردید حجاب به زن دید جنسی داده ، گفتم که دنیا همیشه در طول تاریخ به زن به دیده جنسی نگاه کرده و زن جنس دوم بوده .

اینکه یک مردی بگه نمی خوام فرزندتو نگه دارم ، یک زن هم از همه جا درمونده باشه و مجبور باشه به شرایط اون آقا کنار بیاد ، خوب این بد نیست که قانونا بشه یقه یکی دیگه را گرفت که از بچه نگهداری کنه !
این که تو میگی اون آقا از خود راضیه که شرایط میگذاره برای زن بیچاره ، خوب این بر میگرده به سطح فکر اون مرد که میخواد بچه کسی را قبول نکنه ، مگه اسلام بهش گفته بچه طرفو قبول نکن !!! بحث ها داره قاطی میشه ، دیگه شما دارید ناتعادلی روحی یک نفر را به اسلام و جامعه مربوط می کنید !

در مورد جنس دوم بودن زن ، مطلب زیاده ، گفتم خودتون یک سرچ کنید،فقط یک نگاهی به تبلیغات در تی وی ها بندازید متوجه می شوید ، من نمی خواستم زیاد مطلب کپی کنم اینجا چون تبادل نظر شخصیه ، نتیجه تحقیقاتم را کلی گفتم ، اما اگر شما آمارتون از روی یک جامعه کوچیکه ولی نظریاتتون کلیه ، دیگه بحثی نیست .

موفق باشید
سلام بر همگی

وقتی که خود ما زنها بیایم و از پایمال شدن حق و حقوقمون دفاع کنیم و برای لازم بودنشون دلیل بیاریم از مردان قانونگذار مملکت توقع داریم که به حقوق قانونی و انسانی ما توجه کنند ، آرزو میکنم هیچوقت گذارتون به دادگاه خانواده و هیچ دادگاه دیگری که حقوقتون در مواجهه با حقوق یک مرد باشه نیفته ، هیچوقت به دادگاه جنایی نرید وقتی با یک مرد متجاوز روبرو هستید ، بدون سواد و بدون شعور و شخصیت اجتماعی موجه و بدون هیچگونه موقعیت اجتماعی مفید ، شخصیتی که جز تخریب قوانین اجتماعی و حریمها در تمامی عمرش کاری نکرده ، مردی که جز عربده کشی و باجگیری و قمه کشی و تجاوز و سرقت در پرونده زندگیش چیز دیگری نمی بینید ، حالا این مرد به یک خانم تحصیلکرده با موقعیت اجتماعی بسیار عالی ، با شخصیت ، موثر در چرخه اقتصادی کشور و خانواده ، خیر و... تجاوز کرده و بعد از اون این خانم رو کشته ، دادگاه بسیار عادل ما حکم اعدام این آقا رو صادر کرده اما با یک شرط ، واریز نصف دیه یک مرد به صندوق دادگاه !!!!!! اسمش عدالته ، عدالت اسلامی که ارزش انسان دقیقا درش برابر با پول هست .

بهتره برید دادگاه خانواده رو ببینید زنها چجور پریشون و سرگردونن برای گرفتن بچشون . برای کتک خوردن وتحقیر شدن .برای مهریه ، برای نفقه . برای بیرون افتادن از خونه برای اینکه میخوان درس بخونن . برای اینکه میخوان کار بکنن. برای اینکه خودشون به عنوان یه انسان میخوان برای خودشون تصمیم بگیرن. برای ازدواج مجدد شوهراشون، یه زن پنجاه ساله که شوهرش یه دختر 15 ساله گرفته .یه زن جوون که شوهرش رفته با یه دختر خیابانی و....................هر وقت هم حرف میزنیم میگن شما میتوونید پول شیری رو که به بچه میدید یا پول کاری رو توی خونه انجام میدید بگیرید.انگاری یه کلفت یا یه دایه . یه زن در تمام دنیا مثال بزن که این کارو کرده باشه .زنی که از بچگی انواع دردهای روحی و جسمی رو برای اماده شدن جسم و روحش به عنوان یه مادر تحمل میکنه مثل دردهای قاعدگی ، رشد قسمتهایی از بدنش. درد های و عذابهای بارداری و زایمان و بعدش حالا بیاد به این اراجیف عمل کنه تا دادگاه راحت بچه رو که پدر نقشش در مقابل نقش زن در بوجود اوردنش فقط یه لذت بوده حق مرد بدونه . بهتره توی اینترنت یه جستجو بکنید تا قوانین مصوبه جدید در مورد زن دوم رو بخونی که دیگه شاهکار سیستم قضایی ما هست .

تعجب میکنم که شما قوانین و دلایل به وجود آمدن اون رو که برای 1400 سال پیش بوده چطور در هزاره سوم هنوز قابل اجرا و عادلانه میدونید ، نقش زنان در اقتصاد ، سیاست ، اجتماع ، جنگ ، صلح ، ورزش ، خانواده و ... کم از مردان نیست حتی در همین ایران خودمون ، بنابراین چطور میتونید بگید که هنوز مثل قرنها پیش مردان نان آور هستند ، مسوولیت پذیری عمیق تر زنان نسبت به وظایفشون در خانواده و مناصبشون باعث شده که کارفرماها پستهای حساس و دقیق رو بیشتر به زنان بدن پس این احساس مسوولیت نسبت به فرزندانشون عمیق تر هست ، چطور یک پدر بزرگ میتونه برای یک بچه بیشتر از مادرش دلسوزی کنه ، شما چند زن رو میشناسید که برای ازدواج با یک مرد فرزند خودشو رها کرده باشه به امان خدا (لطفا استثنائات رو به عنوان مثال نیارید ) ، چرا عکس قضیه در نظر گرفته نشده ، اگر مرد خواست ازدواج مجدد کنه و زن دوم بچه رو نپذیرفت چی ؟ اصلا چرا بچه به پدربزرگ پدری تعلق میگیره ، چرا هیچ جای قانون حرفی از پدربزرگ مادری نیست ، یا از مادربزرگها ، چرا اسمی از مادربزرگها آورده نشده ، مگر نه اینکه مادر یا مادر بزرگ هست که باید بچه رو ترو خشک کنه ، جز اینه که در تدوین این قوانین اصلا زن دیده نشده ، من هنوز جامعه مسلمانی رو ندیدم که قوانین حقوقیش بر اساس قوانین اسلامی باشه و زن از نظر حق و حقوق اجتماعی ، حقوقی و انسانی سطح قابل قبولی باشه ، ایران ، کویت ، قطر ، عربستان ، افغانستان ، پاکستان و...

قوانین هر اجتماعی باید بر اساس نیازها و شرایط هر اجتماعی تدوین بشه نه بر اساس شرایط اجتماع و گروهی که هزاران کیلومتر دورتر از مکان ما در یک کشور عرب زبان و صدهاسال از زمان ما فاصله داشته .

حکم اعدام مرتدین هم در ایران اجرا میشه فیری عزیز ، اینجاخبرها سانسور میشه ، اونجا که دنیای آزاد هست ، چجور شما از آمار خبر ندارید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مجموعه دوستان و فامیلها و دانشگاه و همشهریان ما روی هم میشه یک جامعه آماری فیری جان ، برای آمارگیری خصوصا در مورد موارد بومی و اجتماعی در یک منطقه خاص همین روش آمارگیری رو به کار میبرند .

راستی فیری جان گفتی بعضی از این قوانین باید عوض بشه ، تعجب میکنم ، این قوانین در قران آمده ، مگر میشه قران رو تغییر داد؟

پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...