2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
من همچنان نظرم به مقالات پاپاگنا(گیلدا عزیز)
نزدیکتره وفکرکنم مامان اریا هم

راستش بنظر میرسه شما رشته هاتون هنری باشه یا ادبیات یا حقوق ،نظریاتتون ومطالعاتتون به رشته های انسانی نزدیکتره،اینه که بسیار روان وسلیس مینویسین
ولی من رشته تجربی خوندم ودندانپزشکم ،اینه که فن بیان خوبی ندارم و نمیتونم اینقدر زیبا ومستدل نظراتم رو بنویسم ،هر چیزی که با حسم وفطرتم سازگار باشه برام قابل قبول تره ، واسه همین کمتر مینویسم وبیشتر می خونم
ولی خیلی از خوندن نوشته هاتون لذت میبرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آغاز به مردن

(ترجمه از احمد شاملو)

به آرامی آغاز به مردن می‌کنی
اگر سفر نکنی،
اگر کتابی نخوانی،
اگر به اصوات زندگی گوش ندهی،
اگر از خودت قدردانی نکنی.

زمانی که خودباوری را در خودت بکشی،
وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند.

اگر برده‏ی عادات خود شوی،
اگر همیشه از یک راه تکراری بروی …
اگر روزمرّگی را تغییر ندهی
اگر رنگ‏های متفاوت به تن نکنی،
یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی.

تو به آرامی آغاز به مردن می‏کنی
اگر از شور و حرارت،
از احساسات سرکش،
و از چیزهایی که چشمانت را به درخشش وامی‌دارند،
و ضربان قلبت را تندتر می‌کنند،
دوری کنی . .. .،

تو به آرامی آغاز به مردن می‌کنی
اگر هنگامی که با شغلت،‌ یا عشقت شاد نیستی، آن را عوض نکنی،
اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی،
اگر ورای رویاها نروی،
اگر به خودت اجازه ندهی
که حداقل یک بار در تمام زندگی‏ات
ورای مصلحت‌اندیشی بروی . . .
-
امروز زندگی را آغاز کن!
امروز مخاطره کن!

امروز کاری کن!
نگذار که به آرامی بمیری!
شادی را فراموش نکن!

ممنون پاپاگینا جون راستش فقط یادم بود کارگردانش یک خانمه/جودی جون به نظر منم اپیزود اول فیلم خیلی غم انگیزه وبیشترین تاثیر رو روی منم داشت.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
ما توی کلوب شهر کتاب در موردنادر ابراهیمی خیلی حرف زدیم دوستان هم زحمت کشیده بودن قسمتهایی از کتاب نامه ای به همسرم رو هم گذاشته بودن..
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
جودى جون ممنونم از خوشامد گوییت...

نیمفا هم خوبه سلام میرسونه
یکم سرش شلوغه
به زودى میاد

کاملیا جون..
این شعر رو منم واقعا دوست دارم .. ممنونم از حسن انتخابتتتتتتت
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
کاملیا جون ممنون از محبتت . لطفت رو به حساب تعارف نمی ذارم . شاید تا چند وقت دیگه بیام ایران اون وقت هم می تونم بعضی از لوازمم رو همراه خودم بیارم هم شاید اومدم پیشت دندون هامو درست کنی!! :)
باز هم ممنونم کاملیا جون.

حتما من هم از دیدن شما خوشحال می شم ( البته بابت کار دندون شوخی کردم. پدر من هم همکار شما هستن )

شما هم اگر چیزی خواستین حتما روی من حساب کنین:)

در مورد سایت های مرتبط با زنان هم ایشالله از پاپاگینا جون می خوایم یه زمانی رو به طور کامل به بررسی شون بپردازیم
مامان آریای عزیزم ، اولین قاعده من برای بحث این است که حتی اگر خلاف میلم هم باشه از جملات و کلماتی استفاده کنم که طرف مقابلم را ناراحت نکنم و همیشه رعایت احترام را داشته باشم.
من نه شما را می شناسم نه دشمنی با شما دارم که بخوام حرفمو به زور به کرسی بنشونم یا با اغماض شما را زیر سوال ببرم ، من از آنچه که اینجا می نویسید یا کپی می کنید به عنوان نظر شما برداشت می کنم و در موردش نتیجه گیری می کنم

اما همیشه سعی دارم طرف حق را بگیرم حتی اگر دوستم خلاف عقیده من را بگه ، مجبورا ازش دفاع نمی کنم که هوای دوستم را فرضا داشته باشم ،‌من به مریلا هم در مسنجر گفتم ، شما دو نفر در نظری مشابه هم ، در مورد همجنسبازی گفتید "تا وقتی که چیزی به ما لطمه ای نمیزنه نباید نقدش کنیم" شما خودتون در اون بحث شرکت کردید از من سوال کردید و تمایل نشون دادید ، الان میگید که فقط تمایلتون به بحث حجاب و حقوق زنان است که براش مقاله میگذارید ؟! اوکی قبول

آیا حقوق زنان ایران با داشتن آزادی در حجاب بهشون برمیگرده ؟ آیا مشکل ما در ایران و زنان ما فقط حجابه ؟ آیا عامل همه بدبختی ها جبر در ایران است یا حجاب؟
حجاب اسلامی یک دستور دینی است ، یک سلیقه مذهبی است اگر در ایران اجبار شده دلیل بر این نیست که شما این همه مقاله توهین آمیز اینجا کپی کنی ، هست؟ ! درحالی که ما داریم اینجا تبادل نظر شخصی می کنیم نظر همدیگه واستدلالهای همدیگرو می خواهیم بدونیم نه مطالبی که چه موافق چه مخالف از قلم هزاران آدمی که اصلا نمی دونم کی هستن ، چی هستن؟ از کجا اومدن ؟ سطح تحقییقاتشون چقدره را به عنوان یک نسخه و نظر کلی خودمون بیان کنیم! حالا، یکی ، دوتا مقاله ، نه این همه توهین ! خودتون قضاوت کنید شما که اصل دموکراسی را برای همجنس بازی که یک عمل غیر اخلاقی فرهنگ ماست را رعایت می کنید چطور برای یک دستور دینی که باور میلیون ها آدمه احترامی قائل نمی شید ؟ اجبار در ایران فقط در حجاب نیست ، مشکل زنان ما در ایران حجاب نیست !

اگر ما اینجا داریم راجع به حجاب اسلامی بحث می کنیم ، پس شما به اون به شکل یک مشکل در کل دنیا نگاه کنید و مزایا و معایب اون را مطرح کنید ، این میشه بحث اصولی ! اما اگر قرار است راجع به حقوق زنان در ایران بحث کنیم اون یک امر دیگه است .

پاپاگنا جان شما لطفا این قضیه را پررنگ کن منظورتون از ایجاد این بحث چی بود ؟ آیا قرار است حجاب اسلامی در کل دنیا را بحث کنیم (که البته من اول فکر کردم می خواهیم راجع به حجاب بحث کنیم که مشتاق بودم نه فقط حجاب اسلامی) یا قراره است راجع به عوامل بدبختی زنان در ایران صحبت کنیم ؟ که ظاهرا فقط حجابه !

¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
پاپاگنا عزیز ، فکر می کنم سو تفاهم شده ، چون این بحث اخلاق و دین از اول جور دیگه شروع شد این شبهه ایجاد شده ،من خودم معتقد به اخلاق هستم و فکر می کنم همه آدمهای که اصولی زندگی می کنند به اخلاقیات پایبند هستند ، در این بحثی نیست . سوال این بود که آیا اخلاقیات از مذاهب تاثیر گرفتن یا مذاهب خودشون وجود نداشتن و اخلاقیات بشری هستند ؟ که من میگم با توجه به قدمت 60000 ساله مذهب و اینکه آدمهای خاصی از بین مردمی که حتی به قول دوستان نمی دانستند باید مکانی برای اجابت مزاج خودشون فراهم کنند ، اومدند و این دستوارت را در قالب مذهب به مردم آموختند ، پس اخلاقیات متاثر از مذاهب بودن و هنوز هم هستند .

برای همین معتقدم بیس اخلاقیات من مذهب من است ، همه ما به یک روش مذهبی ازدواج کردیم یا می کنیم حتی اگر بهش اعتقادی هم نداشته باشیم اما این کارو کردیم ! درسته اگر مثلا در ایران به روش اسلامی عقد نکنی مدارک ازدواج هم نداری اما حتی اینور دنیا من خیلی از جوونها را دیدم که شاید دیگه به دینشون اصلا پایبند نباشن اما باز هم برای ازدواج همون روش سنتی خودشون که متاثر از مذهبشون هست را انتخاب کردن

در اینکه بین حتی دو تا خواهر و برادر هم در یک خانواده اختلاف نظر وجود داره که شکی نیست چه برسه به شیعه و سنی ! اما مرجع اصلی ما قرآن است حالا شیعه و سنی به خاطر اختلاف نظرهای شخصی خودشون برن همدیگه را تیکه تیکه کنند ! این دلیل اختلاف در مذهب نمیشه ، اتفاقا اهمیت مذهب در همین است که با گذشت هزاران سال بیس خودش را از دست نداده و با وجود تفاوت خیلی زیاد پیامبران که از ددوران مختلف بودن اما همیشه یک پیام ثابت را داشته .

در مورد تفیه هم تا اونجائی که من می دونم شرایط خیلی خاصی داره ، نمیشه برای هر دروغی از اسم تقیه استفاده کرد ، اینم مثل خیلی سو استفاده های دیگه ، ابزاری برای به ظاهر معتقدین شده .
مثلا دروغ گفتن در زمانی که می توونی جان یک آدم بیگناه را نجات بدی میشه تقیه و جایزه و این عمل فقط برای دروغ نیست برای همه واجبات دینی است
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
تاره از سر تمرین اومدم خونه و خسته هستم.
الان فقط اومدم بگم امروز سالگرد این تاپیک بوده.
در این 365 روز 60 صفحه نوشتیم.
برای خود من که خیلی مفید بود.به خصوص که با دوستان بسیار خوب و مهربان و فهمیده ای آشنا شدم که یک دنیا ارزش داره.
امیدوارم دوستیهامون پابرجا باشه و روزی همه به بزرگترین هدف مشترکمون دست پیدا کنیم.
سالگرد تاپیکمون مبارک.
دوستتون دارم.
2810