2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
سالگرد تاپیک پربارتون مبارک پاپاگنا عزیز

با اینکه سال گذشته خیلی توی نی نی سایت می چرخیدم اما از بعد از اینکه مامانم از ایران اومد پیشم و زهرا به دنیا اومد خیلی کمتر فرصت کردم بیام این شد که تازه با این تاپیک آشنا شدم ،درباره خیلی از فیلمها و کتابهائی که از اول راجع بهش صحبت کردین علاقه مند بودم باهاتون صحبت کنم و به احترام دیگر اعضا دوست هم نداشتم موضوع بحث دوستان را از فیلم هاو کتابهائی که الان دارن بحث می کنند با بحث های قدیمی عوض کنم ؛ حالا اگر تصمیم داری به خاطر سالگرد تاپیک یک گریزی به گذشته بزنی خوشحال میشم و استقبال می کنم .

¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نکته ای رو هم میخوام بگم

من عاشق بحث کردن وبه چالش کشیدن نظرات وعقاید مختلف هستم بخصوص نظریه ایی که زیر پرچم عرف یا اسلام بدون اندکی تفکر به خورد ما داده شده،و اگه برام منطقی و اخلاقی باشه وبتونم توجیه اش کنم برام فرقی هم نمیکنه که دستور دینی باشه یا نه اونو میپذیرم

به نظرم اومد که باید هدف از بحث کردنمون ویا تبادل نظرمون روشن باشه

مطمئنا دو تا نظر وعقیده که دو سر طیف هستن کم پیش میاد که بهم نزدیک شن
منظورم اینه که ،در صورتی با دلیل وبرهان خودمون می تونیم دیگری رو متقاعد کنیم که تو محدوده مجاور هم باشیم نه بسیار دور ازهم
وقتی اختلاف به اندازه کمی باشه امکان پذیرش حرف دیگری هست نه زمانی که عقاید کاملا از هم دور باشه

آخه یه مراسم اعدام برپا کرده بودن من رفته بودم تماشا!!!

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=21067
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
جودى جونم من زیاد از این دست فیلم ها خوشم نمیاد اسماشونم یادم نمیمونه! اما خیلى هاشون تو عمقشون کلى حرف نگفته دارن
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
2810