2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
مامان آریا جون بعد از خوندن اون مقاله یاد فیلم 3 زن افتادم که فکر می کنم فکر می کنم ساخته آقای مخملباف بود و خیلی جالب به موضوع زن پرداخته بود

مطمئنم خیلی از خانم ها این فیلم و دیدن و اگر اشتباهی کردم تصحیح می کنند
جودی جون 3 زن کار خانم حکمت بود. من هم سه زن رو دوست داشتم هم کار قبلیشون " زندان زنان " .. هر دو فیلم های خوبی بودن ..

جودی جون من این فیلم " یک شب با پادشاه" رو ندیدم سعی می کنم بگیرمش . ممنون که معرفی کردی :)

کارگردانش کیه؟ بازیگراش؟ مال چه کمپانی هست؟

راستی کسی احیانا کتابهای تاریخ مدارس رو اخیرا دیده یا مطالعه کرده؟ مخصوصا شما ماری جون فکر کنم فرهنگی هستین شما این کتابها رو مطالعه کردید؟ من شنیده بودم که دارند بخشهایی از تاریخ ایران رو تحریف می کنن و از کتابهای درسی حذف می کنن اما چند روز پیش دوستی برام بخشی از کتاب تاریخ مدرسه رو خوند که درووووووووووغ محض بود این دوستم که خودش اطلاعات تاریخی خوبی دارن مثال هایی می زدن از اینکه کاملا دارن مغرضانه تاریخ ایران رو تغییر می دن ... واقعا به قول ماری جون این پوشش اجباری که رو سرمون کشیدن صد بار بهتر از این پوشش اجباری است که رو مغز و دانش بچه هامون می زارن.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فیلمهای تهمینه میلانی رو که در مورد زنان ساخته شده بیشتر دوس دارم
مثل نیمه پنهان" یا" دوزن"

ولی راستش ازین سه زن خیلی خوشم نیومد

مامان اریا جون
منم شنیده بودم که می خوان تاریخ پادشاهی رو از کتابا حذف کنن

متاسفم که جای حذف کردن که خودش اشتباهه کارشون به تحریف تاریخ رسیده !مگه همین الانش هم همین کارو نمیکنن ،حالا نه تو کتابای درسی تو روزنامه ها تو مجله ها،کی میتونه یه روایت درست از اتفاقات دهه 50 و60 پیدا کنه!
نادر ابراهیمی/چهل نامه کوتاه به همسرم/نامه پنجم

عزیز من!
من،مثل تو ،میدانم که در جهانی اینگونه دردمند،بی دردی آنکس که می تواند گلیم خود را از دریای اندوه بیرون بکشد و سبکبارانه و شادمانه بر ساحل بنشیند،یک بی دردی ددمنشانه است،و بی غیرتی ست،و بی آبرویی،و اسباب سرافکندگی انسان.
آنگونه شاد بودن،هرگز به معنای خوشبخت بودن نیست،
بل فقط به معنای نداشتن قدرت تفکر است و احساس وادراک،
وبا این همه ،گفتم که،برای دگرگون کردن جهانی چنین افسرده وغمزده،وشفا دادن جهانی چنین دردمند،طبیب ،حق ندارد بر سر بالین بیمار خویش بگرید،ودقایق معدود نشاط را از سالهای طولانی حیات بگیرد.
چشم کودکان وبیماران،به نگاه مادران وطبیبان است.
اگر در اعماق ان ،حتی لبخندی محو ببینند،نیروی بالندگی شان چندین برابر می شود.
به صدای خنده ی خالص بچه ها گوش بسپار،وبه صدای دردناک گریستنشان،تا بدانی که این،سخنی چندان پریشان نیست.
وای که چقدر من شرمنده ام که با این معلومات کم همه رو دچار شبهه کردم

مامان آریا جون منظور من این فیلم نبود ، من تو دوران دانشجویی یه فیلم دیدم که در واقع از سه بخش تشکیل شده بود و هر بخش به یک دوره از زندگی زنان اشاره داشت و اسمش " روزی که زن شدم " بود واقعاً شرمنده ام
مامان آریا جون هنوز به طور کامل اسامی پادشاهان رو حذف نشده هرچند من شنیدم اساتید دانشگاه اعتراضی در این مورد داشتند اما تا دلت بخواد تاریخ قبل از اسلام به طور کلی تحریف شده متاسفانه . سالها قبل من خودم تاریخ لباس رو در هنرستان رشته خیاطی تدریس میکردم توی اون کتاب نوشته بود حتی سربازان مادها که تیره ای از آریاییها بودند نوعی پوشش مانند جوراب داشتند یعنی سربازان حتی در رزم هم بدنشون پوشیده بود که هیچ ملیتی این گونه نبودند باور میکنی کلا این گونه مسائل فرهنگی غنی مربوط به قبل از اسلام از این کتابها حذف شده . حالا باز در باره تاریخ کتب غیر درسی که قابل فهم برای دانش آموزان باشه بیرون پیدا میشه اما کتب دانش اجتماعی و ....همش خزعبلاتی که باید بچه ها بخونند جالبه که موقع تدریس باسیل سوالهایی از جانبشون مواجهه میشی که مطالب کتاب رو زیر سوال میبره به نظر من یکی از درسهایی هست کا هنگام تدریسش زجر میکشیم .
سلام دوستان
مارى جون من همیشه فکر میکنم 2 دسته از مشاغل خیلى عذاب میکشن یکى کسانى که تو رسانه ها مشغولن حالا چه گوینده هاى اخبار و مجریها و چه نویسنده نشریات...
یکى هم قشر معلم و استاد ..... :(

راستى دوستان یادتون هست که چند سال پیش کتاب تاریخ دبیرستان رو عماد الدین باقى تالیف کرد که البته فکر میکنم فقط و فقط یک سال منتشر و تدریس شد؟ اون زمان برادرمن دبیرستانى بود ...واقعا تالیف جالبى بود
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
تاریخ ایران در دوران معاصر . تهران. وزارت آموزش و پرورش،سازمات تالیف کتب درسی.1378
کتاب درسی سال دوم دبیرستان ...که پس از مدت کوتاهی تدریس با اعتراض وسیع مدافعان تاریخ نگاری ایدئولوژیکی و سیاسی برای دانش آموزان مواجه و جمع آوری شد.
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
وقتی طرف میاد از دو میلیون دانشجوی رشته های علوم انسانی در دانشگاه انتقاد می کنه و فوراً نوچش میاد دستور باز نگری و حذف بعضی از رشته ها را میده دیگه چه انتظاری میشه از تاریخ مدارس داشت ؟!

بی ربط نیست :-<

دروس و واحد های جدید در رشته های علوم انسانی

با توجه به تشکیل جلسه شورای انقلاب فرهنگی و بررسی و بازنگری دروس علوم انسانی نتایج آن به سمع و عیون میرسد
مبانی جعل مدرک و رزومه : 3 واحد
شناخت نظریات احمدی نژاد : 3 واحد
اندیشه ها‌ی سیاسی اصولگرایان : 2 واحد
آشنایی با روش‌های کیفی اعتراف گیری :2 واحد نظری و 2 واحد عملی/ محل تشکیل کلاسها : کهریزک
تحلیل محتوای سخنان رهبری : 2 واحد
اصول شرعی حد تجاوز : عملی 1 واحد
تربیت بدنی 1و2 : تمرین دفاع شخصی بوسیله ی باتوم/5 واحد
مبانی لعن و نفرین غرب بویژه انگلیس ملعون و سران اصلاح طلب : 2 واحد
شناخت قابلیت‌های 20:30 و خبرگزاری فارس : 2 واحد
تاریخ مطالعات بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی : 3 واحد
نظریه های جامعه شناسان بزرگ: پروفسور علی کردان و محمد علی آبادی : 3 واحد

دانشجویان عزیز دانشکده علوم اجتماعی و علوم ارتباطات آماده ی پذیرش هرگونه نظر موافق است. در غیر اینصورت به دفتر امور دانشجویان واقع در کهریزک مراجعه فرمایید

امضا محفوظ
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
منم فیلم REVOLUTIONARY ROAD‌ را دیدم ، قشنگ بود ، آخرش شک بود :(
تریلر READER را هم دیدم ، باید خوب باشه ، حالا که شما سفارش کردید دیگه حتما میرم دنبالش

اگر به دنبالی فیلمی هستید که کل دو ساعت فیلم نفستون توی سینه حبس بشه ، بهتون پیشنهاد می کنم
NO COUNTRY FOR OLD MAN را ببینید ! حتما اطاق را کم نور کنید ، زیر نویس را فعال کنید ، همشو باید بشنوید !

چهار ستاره برای بهترین فیلم برداری و موضوع را هم به فیلم THERE WILL BE BLOOD میدم . البته من اینو سینما دیدم ، لطفی داره تو سینما ببینی ،اما خوب خونگیش هم دلچسبه !
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
کاملیا جون سلام
من دبیرم امسال وارد 23سال خدمتم میشم رشته تحصیلی من علوم اجتماعی (گرایش جامعه شناسی)

دبیرستان رشته تخصصی خودم رو +تاریخ تدریس میکنم اما در راهنمایی بیشتر ریاضی تدریس میکردم

البته راهنمایی بیشتر مدرسه ناشنوایان هستم و مقطع متوسطه رو معمولا از طرف اداره به صورت حق التدریس

دعوت بکار میشم اما این دوسال اخیر یعنی از وقتی 20سال خدمت شدم دیگه ریاضی رو به همکاران جوانتر واگذار کردم و

فقط همون تاریخ وجغرافی و اجتماعی معروف رو تدریس میکنم .ببخشید که مفصل توضیح دادم
2810