2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
هاها
دالیا دیدی تورو خدا؟من نمیدونم این همه بازیگر سرشناس چرا انقدررررررررر بی سلیقه گی کردند و همچنین انقدر بد بازی کردند که همون کلمه ی فاجعه مناسب وصفش هست و بس!!!اینجاست که آدم تفاوت بین کارگردان خوب و بد رو میبینه.همش هم بازیه بازیگر نیست.دیدی نیکی کریمی چقدر وحشتناک بازی کرد؟

درباره ی بی پولی هم حرف دل منو زدی.با این که خیلی کارگردان و بازیگرانش (بجز رادان و حاتمی) درجه اول نبودند اما فیلم بدی هم نبود.10 رو دیدی؟ چطور بود خوب یا هیاهوی بسیار برای هیچ بود؟من هنوز دانلودش نکردم.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

چه خوب که تعداد دوستانی که ده رو دیدن داره زیاد میشه.من اون موقع که دیدمش خیلی از فیلمش خوشم اومد.حالا باید دوباره ببینمش.

راستی بازیگر فیلم مانیا اکبری بعدش خودش چند تا فیلم ساخت اما نتونستم فیلماشو پیدا کنم .گمونم اسم یکیش بیست انگشت بود.
فردا سعی میکنم ده رو دوباره ببینم .

بی پولی رو هنوز ندیدم.اما از فیلم قبلی حمید نعمت الله " بوتیک" خیلی خوشم اومده بود.منتقدها میگفتن این فیلم به خوبی اون نیست .اما باز فیلم قابل توجهی بود.

این روزا دلم میخواست برم سینما طهران تهران مهرجویی رو ببینم.اما بی دلیل نرفتم.واقعا که.
من فیلم ده رو ندیدم ولی بحثاتون رو دنبال میکنم/بی پولی رو هنوز فرصت نکردم ببینم ولی دارمش اگر دوست داشتین بعد از ده در مورد بی پولی صحبت کنیم.پاپاگینا منم می خواستم طهرات تهران رو ببینم ولی نشد./
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
فیلم ده (Ten) ساخته عباس کیارستمی در سال 2002 میلادی، فیلمی است اپیزودیک که در 10 آیتم در یک موقعیت ثابت(داخل یک اتومبیل) به مسایل اجتماعی زنان ایران می پردازد.

این فیلم در ایران مجوز پخش نگرفت و به روی پرده نرفت. عباس کیارستمی کارگردان فیلم در این خصوص می گوید: با توجه به اینکه 10، فیلم کم هزینه ای بود و به صورت دیجیتال ساخته شد، من چندان از نظر اقتصادی ضرر نکردم. هر چند که وقت زیادی صرف ساختش کردم.
پاپاگینا جان خوشحالم که دوباره به تاپیک خودت برگشتی .

از دیدن پستات خوشحال شدم .
امیدوارم با اومدنت دوباره بحث های هدفمند اینجا شروع بشه.ومثل قبل با خوندنشون لذت ببریم .

مواظب خودتو وکوچولوت باش .فقط قول بده با اومدن وروجکت دوباره ترکمون نکنی!
فیلم دو خواهر که افتضاخ بود . واقعا برای نیکی کریمی متاسفم . از الناز شاکردوست و گلزار هم که متنفرم .

فیلم بی پولی بد نبود .

فیلم تاکسی نارنجی بد نبود بهتر از دو خواهر بود. یک قسمتهاییش برداشت از کتاب "چراغ ها را من خاموش می کنم"رویا پیرزاد بود . سیمون پتروسیان همون امیل سیمونیان , رویا پیرزاد بود . متاسفانه در تیتراژ هم ذکر نشده بود !!!! آخر فیلم نوشت بر اساس خاطرات شفاهی فرزانه .... !!!!
نگاه جان دوخواهر که نگو!!! اصلا جای حرف و بحث نداره فقط جای تاسف برای جامعمون که این فیلم و امثالهم فروششون هم خیلی بالاست!!

ولی گفتی بی پولی بد نبود و تاکسی نارنجی بد نبود! یعنی دوتاش یه اندازه بد نبود؟

من که تاکسی نارنجی رو چند دقیقه بیشتر نتونستم تحمل کنم! ولی بی پولی رو دوست داشتم

در مورد فیلم ده قرار نیست چیزی بگیم؟؟