2777
2789
عنوان

دعا کنید لطفا ..........

3965 بازدید | 44 پست
چندروز می شه که یکی از مامانای سایت پسرشوازدست داد ماه دیگه تازه 2سالش می شد اونم برای بی احتیاطی این ساختمان سازی های ....
اونم جلوی چشم مادرش من که دارم دیوانه می شم نه می تونم گریه کنم نه حرفی بزنم بخاطر پسرم که باهاش همبازی بوده . فقط دعا کنید خدا بهش صبر وتحمل بده .
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی خدا
امیدوارم خدا بهش آرامش و صبر و تحمل بده که این مصیبت بزرگ رو تحمل کنه.
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
ما یه ساعت دوری نی نی مونو تحمل نمی کنیم خیلی سخته خدا جونم خیلی

بازم نی نی خوشکل تارا هههههههههه خدا نگه داره واست
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
عصر 3سه شنبه هفته پیش شب شهادت خانم فاطمه زهرا . واوقعا من که همش دارم از خدا می خوام بار این مصیبت رو براش تحمل پذیر کنه . ممنون از همدردی همتون . خدا عزیزاتونو براتون حفظ کنه
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
این خانوم از دوستام هست ولی می دونم تو سایت هم عضو بود اسم پسرش کیارش بود