2777
2789
عنوان

دعا کنید لطفا ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله تهران ب. گلم گفتم من نمی دونم تو سایت با چه اسم کاربری می امده . عصر با پسرش رفته بود داروخانه که خرید کنه براش سرکوچشون یه ساختمون درحال تخریب بود که هیچ حفاظی هم نداشت به لطف برادران مفت خور شهرداری و شهر سازی و... موقعی بود که باد داشت شروع می شد اونا سمت دیگه پیاده رو بودند که سنگ از بالای ساختمان پرت می شه سمت اون طفل معصوم و............
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
یا امیرالمومنین جدی میگی باید روس اونارو بکشه به گور خودشون خندیدن باید دمار از روزگارشون دراورد خدای من موهای تنم سیخ شد
باران نباش که خودت را با التماس به شیشه بکوبی،ابر باش تا همه منت باریدنت را بکشند...
باباش وکیله روش بکشن دیه بدن نذارن اون ساختمون ساخته بشه . کو بچه ................... دوستم که همه صحنه ها رو دیده از خوردن سنگ تو سر بچه وشکستن سرو وگردن تا دادن شوک ورفتن تو کما اخر سرهم که دکترا گفتن کاری نمی شه کرد باید دستگاهها رو جدا کنن داشته خودشو می کشه تو بیمارستان که یا بهم نشون بدین ویا خودمو پرت می کنم پایین . دید وکاش نمی دید . ببخشید که حالتون بد کردم خودم که هنوز توشوکم . همش اون طفلی جلوی چشممه انگار تو خونمون داره راه می ره وبا پسرم بازی می کنن .
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
به هر حال اگه این داستان واقعیه
خدا صبرشون بده و خدا کیارش رو رحمت کنه
اگه هم سرکاریه که ...........

البته ببخشید این قدر بدبینم
توی فضای نت و مخصوصا نی نی سایت, خیلی نمیشه زودباور بود
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
گلم موضوع پزشکی می خوای کنی بذار برات توضیح بدم اولا پرتاب سنگ به اون طرف خیابابون نبوده یک کوچه 10متر عرض بود . بدم ضرب سنگ به یه بچه 2ساله حساب کن ببین چه می کنه مغز که از کار افتاد بینایی از بین رفت . کلیه و مثانه و... از کار افتادن 8جای بدن بچه به خاطر ضربه سنگ شکستگی شدید پیدا کرد بدنش کبود و متورم شد سایز سرش دوبرابر شد و...................... بازم لازم بوده دستگاه بهش وصل باشه کارشناس عزیز؟