2777
2789
عنوان

کمکم کنید تلگرام رو وصل کنم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 17 پست
مخلصیم بانو،،، چرا می خندی؟ 😅😅،،، ف شکن من باز نمیشه، صبح باز میشد😢😢  

همین جوری😅

GreenNet اینو نصب کن باز میشه

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
همین جوری😅 GreenNet اینو نصب کن باز میشه

مرسی🙏🙏

به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی🙏🙏

خواهش

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃