2777
2789
عنوان

السلام علیک یا اباصالح 🥺😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 21901 بازدید | 3302 پست
آیا دلیل تاکیدبر نماز صبح را میدانید❓با خواب غلظت خون بالا میرودوهرچه به صبح نزدیک میشویم؛ خون غلیظ ...

پست صلوات این هفته شما بزارید عزیز

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
پست صلوات این هفته شما بزارید عزیز

باشه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیز🌹استارتر @maede65 بزنینم رو این اسم ،

کاربری مائده هست 

اولین کاربریش عزیزم

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
ممنونم عزیز🌹استارتر @maede65 بزنینم رو این اسم ،

با @مائده6525221 

رفته تاپیک بزنه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

@مائده6525221   🌹

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
@sayeh6859 این متن و ۲ تا بعد برای شما

سلام گلم متاسفانه سایت خطا داد که شما مجوز ارسال لینک ندارید .مجبور شدم کپی کنم طول کشید ارسال بشه

یکی از متن ها  اومد صفحه اول .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

🔴﷽🔴 شروع متن ها

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

فکر کردید بدون امتحان رها میشیم ؟؟!!🛑

✨️

آیا گمان کرده اید که شما را به خود واگذارند 

[و به بوته آزمایش نیازمایند]

در حالی که هنوز کسانی از شما را که جهاد کردند و غیر خدا و پیامبرش و مؤمنان را محرم اسرار خود نگرفتند، از دیگران معلوم و مشخص نکرده است [یقیناً باید آزمایش شوید تا مؤمن از غیر مؤمن معلوم و مشخص شود]؛

و خدا به آنچه انجام می دهید، آگاه است. 

✨️آیه ۱۶ سوره توبه

اثبات ظهور حضرت مهـ❤️ــ‌دی عج و فراگیری دین اسلام به استناد این آیه شریفه👇

اوســ‌ت که پیامبرش را با هدایت و دین حق فرستاد، تا آن را بر همه ادیان پیروز گرداند، 

هر چند مشرکان خوش نداشته باشند. 

✨️(۳۳ _سوره توبه)

▫️امام صادق (علیه السلام):

به خدا قسم! هنوزتأویل این آیه بروز پیدا نکرده

و تا خروج قائم (ﷻ) تأویلش آشکار نمی‌شود..

✍️زیرا تنها در این صورت و در این زمان هست که دین اسلام بر سایر ادیان غلبه و تسلط پیدا می‌کنه و جهانـ🌎ــی میشه ..

.

چرااااا برای نبرد در راه خدا شتاب نمیکنید ؟؟؟؟!

🔻 ای اهل ایمان! شما را چه عذر و بهانه ای 

است هنگامی که به شما گویند:

برای نبرد در راه خدا باشتاب [از شهر و دیارتان] بیرون روید؛ به سستی و کاهلی می گرایید [و به دنیا و شهواتش میل می‌کنید؟!] 

آیا به زندگی دنیا به جای آخرت دل خوش شده اید؟ کالای زندگی دنیا در برابر آخرت جز کالایی اندک نیست. 🔺️

✨️(۳۸_سوره توبه) 

.

🌈 اندوه مـ❌️ــ‌دار که خـ💞ــ‌دا با ماست 😍 

اندوه مدار كه خدا با ماست. پس خدا، آرامش خويش را بر او نازل كرد واو را با سپاهيانى كه

آنها را نديديد يارى كرد و سخن و طرح كافران

را پست‌تر (وخنثى) قرار داد وكلمه  برتر (و پيروز) است و خداوند توانا وحكيم است.

📖 ایه ۴۰ سوره توبه

. 

امام مهــﷻـدی کیست ؟♥️🥰

محمد بن حسن عسکری زاده (۱۵ شعبان ۲۵۵ 

یا ۲۵۶ هجری قمری /۸۶۹ یا ۸۷۰ میلادی )

نامدار به حُجّت بنِ الحَسَن، شیعیان او را ، دوازدهمـ🕛ــ‌ین و آخرین امام و همان مهدی موعود میدانند .او فرزند حسن بن علی عسکری امام یازدهم شیعیان است ...

🌿🌹 نام او :

محمد هم نام پیامبر مکرم اسلام ﷺ

🌿🌹 کنیه :ابوالقاسم _ ابا صالح _ ابو عبدالله

🌿🌹 لقب : مشهورترین القاب

مهدی موعود        بقیة الله         حجت 

صاحب الزمان        ولی عصر         

قائم             دابة الارض        خلیفة الله          احمد      المنتظَر             المنتقم

.

بسم الله الرحمن الرحیم 

كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ إِسْرافَنا فِي أَمْرِنا وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرِينَ‌

و کلام آنها جز این نبود که گفتند:«پروردگارا!گناهان و زیاده روی ما را ببخشای و گام های ما را استوار بدار و ما را بر گروه کافران یاری ده »

سلام دوستان خوبم 🥰

خوش آمدین 😍

خدایا همه ی ما برای گناهان مون از درگاه شما مغفرت و آمرزش می‌خوایم .

و به لطف شما امیدواریم  و از شما می‌خوایم ما رو ثابت قدم نگه داری و بر گروه کافران پیروز بفرمایی🤲

که به فرموده شما ،حزب الله هم المفلحون

همانا حزب خدا رستگاران عالمند.🤌

@مائده6525221 🌹

عزیز متن تگ گزاشتم 

فقط اخطار میده 

بی‌زحمت تنظیمش کنید 

ممنون خانم .