2777
2789

کیا امپول قطع پریود برای دختراشون تاحالا زدن

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت

چرا میزنی گلم ۱۲ سال که خوبه به تغذیش برس و باشگا قدش حسابی بلند میشه بخدا خواهر زاده من ۱۸۰ قدسه دختره زودم پریود شد ولی کلا باشگا بود والیبال

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میزنی گلم ۱۲ سال که خوبه به تغذیش برس و باشگا قدش حسابی بلند میشه بخدا خواهر زاده من ۱۸۰ قدسه دخ ...

من دخترم بیماری داره باید بزنم که پریود نشه تایک سال حالا زدم براش اما دارو یخ زده بود بیمارستان میگه 60 درصد اثرداره اما داروخانه میگه اصلا نداره گیرافتادم

هنوز نشده ولی فکر نمی کنم اینکارو کنم چون دیکه وقتشه

قد دخترتون چنده؟

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
۱۲ساا چرا باید امپول بزنه؟دختر من ۱۱سال و نیمس چندماهم هست پریود میشه.طبیعیه

بخاطراینکه دخترم پلاکتش خیلی پایین میاد باید بزنه

بخاطراینکه دخترم پلاکتش خیلی پایین میاد باید بزنه

عزیزم

بهتره با پزشکش مشورت کنی

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
خوب اینو از ما نپرس عزیزم با دکتر مشورت کن

دکتر گفته بزن من توفکر این بودم که چون زده ودارو خواستم اگه کسی زده بعدش علائمی اگه داره راهنماییم کنه

2810