سلام عزیزدلم،،، مبلغ رو واریز کردم برای دکتر تا پماد رو برامون بفرستن،، در این روز عید ازتون خواهش م ...
سلام عزیزم ،عیدتون مبارک ،امیدوارم خوش باشید ،اگر قابل باشم حتما دعا میکنم ،شمام خیالت راحت با مداومت در استفاده بهت قول میدم تا دوماه دیگه خوب خوب شده باشه ،فقط تو غذاش هم دقت کن لبنیات و ماهی برای این بیماری سمه ،اب هویج زیاد بده بهش ،عسل و سیاهدونه هم که عالیه براش
عزیزدلم خیلی خوشحالم که خوب شدین برای دخترمنم دعا کنید 💐
کاملا درکت میکنم یکی از بزرگترین ترس های من تو زندگیم اینه که بچه هام هم مبتلا بشن چون از لحاظ روحی واقعا خیلی رو آدم تاثیر میگذاره این بیماری ،لطفا شمام دعا کن بچه های من مبتلا نشن چون مال ما زمینه ارثی داره ،سعی کن به گل دخترت اعتماد به نفس بدی عزیزم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام عزیزم ،عیدتون مبارک ،امیدوارم خوش باشید ،اگر قابل باشم حتما دعا میکنم ،شمام خیالت راحت با مداوم ...
الهی که خیر ببینید که همیشه مزاحمت های منو با جون ودل جواب میدید، ان شاء الله خدا در این روز عزیز هرچی ی حاجت دارید روا کنه،،، خانم دکتر گفتن در معرض آفتاب نباشه،، در هفته دخترم دوسه روزی کلاس میره بعد از ظهر ها،، ماسک بزنم براش؟
کاملا درکت میکنم یکی از بزرگترین ترس های من تو زندگیم اینه که بچه هام هم مبتلا بشن چون از لحاظ روحی ...
الهی بحق امام حسین بچه هات همیشه سالم وسلامت باشن 🙏 🌹 لایق باشم تا بتونم دعاتون میکنم هم خودتون هم بچه هاتون رو،،، الهی هیچ مادری بیماری بچه هاش رو نبینه
الهی که خیر ببینید که همیشه مزاحمت های منو با جون ودل جواب میدید، ان شاء الله خدا در این روز عزیز هر ...
خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه ،من خوشحال میشم کمکی کرده باشم ،ضد آفتاب رو که همیشه دیگه براش استفاده کنید حتی روی دوستاش بزنه ده دقیقه قبل بیرون رفتن ،ماسک هم بزنه خوبه،با خود خانم دکتر تلفنی صحبت کردید؟
خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه ،من خوشحال میشم کمکی کرده باشم ،ضد آفتاب رو که همیشه دیگه براش استفاد ...
بله صحبت کردم در حد یک دقیقه سرشون شلوغ بود گفتن ایتا پیام بزارید این سئوالها رو پرسیدم ولی جواب ندادن هنوز،، فقط گفتن داروهای دکتر داده رو براش استفاده نکن فقط همین پماد کافیه، سیاهدانه وعسل وکاهو،،، واینا هم استفاده بشه،،
سلام عزیزم بدون تجویز دکتر هم میشه گرفت چند سال از بیماری گذشته باشه چی
بله بدون تجویز میشه خود خانم دکتر ،دکتر داروساز هستند ،من تقریبا ۲۰ سال از بیماریم میگذشت و هر راهی رو بگی رفتم ولی فقط این جواب داد برام،بخصوص روی دست و صورت عالی جواب مزده