2777
2789
عنوان

بعد سرکلاژ تا چه حد میشه کارای خونه رو انجام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 31 پست
چه عوارضی داشتی؟

من از دوساعت بعد عمل بالا میاوردم و تهوع شدید داشتم و نمیتونستم اصلا سرمو بلند کنم یعنی اصلنااا خیلی شدید درد سر و کمر داشتم و نور و صدا دردمو بیشتر میکرد و همش تهوع داشتم 

تا همین امروز ک یه هفته شده فقط خوابیدم تخت و دولا میرم دسشویی و چیزی نمیتونم بخورم 

دکتر هرروز برام یه سرم یک کیلویی نوشت با امپول 

امروز خداروشکر یکم بهترم ولی خیلی وحشتناک بود

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دختر خوب اصلا پیاده روی نکن.با ماشینم جابه جا نشو زیاد.تکونی ماشین بده واسترابطه هم تعطیلبله تجرب ...

اها باشه عزیزم

خوب شد اینجا پرسیدم اخه تو گوگل سرچ کردم نوشته استراحت تا یه هفته فقط

حتما سعی میکنم رعایت کنم انشالله زود بگذره

ولی فردا باید برم سونو انومالی که اونم خیلی شلوغه از قبل میگیرم ک موقعم رسید برم چون هم نمیتونم بشینم از سردرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه بهشون میگم استراحتمولی جدا از این نگران با استراحت نگران زایمان بودم ک سخت میشهمن سر سرکلاژم عو ...

والا ترس از زایمان رو همه داریم

من سعی میکنم اصلا ب زایمان فکر نکنم

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
عجبچه بدراستی از فرنگی استفاده کن واس دستشویی حتما

اره خیلی وحشتناک بود 

دکتر نامه نوشت ک دگ اسپینال نکنن برام و گفت برای بعضیا نادر این طوریه

نمیدونم حالا بخاطر اینه ک رگ نخاعی سوراخ شده و‌نشت کرده یا واس من از شانسم اینطور عوارض داشته☹️

حالا وحشت دارم از اتاق عمل و سزارین نمیدونم چ کنم😣

خدا خودش کمکم کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها باشه عزیزمخوب شد اینجا پرسیدم اخه تو گوگل سرچ کردم نوشته استراحت تا یه هفته فقطحتما سعی میکنم رع ...

بله عزیزم

به گوگل اعتماد نکن

با منشی هماهنگ شو بهش بگو استراحت مطلقم و نشستن طولانی واسم خطرناکه و کمر درد میگیرم و ترشحاتم زیاد میشن

بگو دقیق بم بگو کی بیام تا با همسرم زودی خودمو برسونم مطب.

من که کلا رابطه ممنوع بود 

ولی دکترم گفته بود نباید زیاد بیحرکت بمونی و تحرک داشته باش و حدود 80 درصد کارهامو خودم میکردم

که آخرشم سزارین شدم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اره خیلی وحشتناک بود دکتر نامه نوشت ک دگ اسپینال نکنن برام و گفت برای بعضیا نادر این طوریهنمیدونم حا ...

عزیز دلم

حق داری

ولی نترس 

دیگه واس زیرین بیهوش کانل نیشی‌حله.هیچی متوجه ننیشی.کامل بیهوشی بگیری خیلی ام بهتره

والا ترس از زایمان رو همه داریممن سعی میکنم اصلا ب زایمان فکر نکنم

نه ترس زایمان ک بماند

برا من بی حسی نخاعی عوارض وحشتناکی داشت برا همون نمیخواستم حداقل سز بشم ک اینطور شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلمحق داریولی نترس دیگه واس زیرین بیهوش کانل نیشی‌حله.هیچی متوجه ننیشی.کامل بیهوشی بگیری خیلی ا ...

انقد ک فک میکردم یا خودم چیزی میشه یا بچه

ولی خداروشکر امروز یکم بهترم

راستش نمیدونم بیهوشی هم عوارضو چطور برام نشون میده دگ باید میسپارم به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که کلا رابطه ممنوع بود ولی دکترم گفته بود نباید زیاد بیحرکت بمونی و تحرک داشته باش و حدود 80 درصد ...

اها بخاطر لخته شدن خون؟

میتونی راهنمایی کنی تحرک تا چه حد؟ و چ کارایی انجام میشه داد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها بخاطر لخته شدن خون؟میتونی راهنمایی کنی تحرک تا چه حد؟ و چ کارایی انجام میشه داد؟

بله به خاطر لخته شدن خون،

حتی تو بیمارستان به مادرشوهرم گفت خانوم براش رخت خواب پهن نکنی باید تحرک داشته باشه

من حدود یکی دو هفته خونه مامانم موندم بعدش اومذم خونه خودم و کارای روزمره و تمیزکاری های عادی و معمولی مو تا روز آخر خودم میکردم

البته بدن هرکسی با فرد دیگه متفاوته وبهتره نظر پزشکتونو بدونین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
نه ترس زایمان ک بماندبرا من بی حسی نخاعی عوارض وحشتناکی داشت برا همون نمیخواستم حداقل سز بشم ک اینطو ...

انشالله ک بهترین ها برات پیش میاد

من تعجب میکنم دکترت بهت نگفته باید استراحت مطلق باشی

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
سرکلاج چیه من تازه اقدام کردم

بستن گردن رحم با یه نخ محکم برای جلوگیری از سقط جنین

چون گردن رحم در بعضی خانمها یه تیکه گوشت ضعیفیه که با بزرگ شدن جنین کوتاه میشه و قابلیت حمل وزن بچه رو تا آخر حاملگی تداره.میان سرکلاژ میکنن‌

سرچ کن تو گوگل