2777
2789

الان مامان و بابا ها حساس شدن سر این بگیر بگیر ها می ترسن برا بچه ها شون الان خواهر زاده خودم تا دیروز مانتو کوتاه می پوشید ولی بعد از فوت اون دختر خانم باباش نمی زاره می گه اگه پوشیدی گرفتنت من چه خاکی تو سرم بریزم اینا که آدم نیستن درست با بچه مردم رفتار نمی کنند

یه برده یاید برای ازادیش بجنگه بجنگ

جلوی مامانم؟ خیلی بده که مانع ات خانوادت باشن چونالان مثلا مامانم حقی به گردنم داره فقط ان شاءالله برم دانشگاه تهران از پیششون میرم هی جایی غیر از تهرانو شهر خودمون نمیزارن

لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات مهمونم کنید .  ان شاءالله که شما هم به حاجتتون برسید  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا دختر من چرا مثل شما نیست، ببرمش پیش روانشناس؟

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                
جلوی مامانم؟ خیلی بده که مانع ات خانوادت باشن چونالان مثلا مامانم حقی به گردنم داره فقط ان شاءالله ب ...

تا وقتی که نخای برای ازادیت بجنگی

هرگز روی ارامش و ازادی رو نمیبینی

مادرت چون تورو زاییده دلیل نمیشه که هر بلایی سرت اورد سکوت کنی

لایک نکن
تا وقتی که نخای برای ازادیت بجنگی هرگز روی ارامش و ازادی رو نمیبینی مادرت چون تورو زاییده دلیل نمی ...

راست میگی .کاش شجاعتشو پیدا کنم

لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات مهمونم کنید .  ان شاءالله که شما هم به حاجتتون برسید  

چقدر خوشحالم که دخترهام ایران نیستن و راحتن. 

واقعا منم بودم میترسیدم. بچه آدم زنده و سالم بره بیرون و … 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
وای خدا دختر من چرا مثل شما نیست، ببرمش پیش روانشناس؟

چجوری دخترت؟

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
حق داره میترسه بکشنت

چ شرایط مزخرفی شده😑من تاحالا مانتو بلندتر از زانو نپوشیدم ولی الان با چادر ملیم برم بیرون باز ترس دارع

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
چجوری دخترت؟

من بهش میگم آرایش کن می که نمی خواد، لباس براش میگیرم میگه برای چیه همینو داشتم کافیه، هی لباس نمی خره خودم باید برم تو پیچ همیشه آپدیت و بروز رسانی باشم تا چیزایی که مده رو بگیرم براش خودش اصلا اهمیت نمیده، فقط کارش شده ریاضی و درس😑 بچم که بود اصلا از پارک و اسباب بازی اینا خوشش نمی‌آمد😢

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                
من بهش میگم آرایش کن می که نمی خواد، لباس براش میگیرم میگه برای چیه همینو داشتم کافیه، هی لباس نمی خ ...

این که عالیه 

چه مشکلی دیدی خوبع از صبح تا شب فکرش بشع ارایش و کافه همه ارزوشونه مث دخترت و داشته باشن

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
این که عالیه  چه مشکلی دیدی خوبع از صبح تا شب فکرش بشع ارایش و کافه همه ارزوشونه مث دخترت و دا ...

آره ولی خب من تا حالا کسی رو ندیدم رفتارش مثل اون باشه، کلا از هر لحاظ ذهنیت، علاقه و خیلی چیزای دیگه کلا ی چیز متفاوته، بچه ام که بود بردمش دکتر چند تا تست ازش گرفتن، گفتند هوش منطقی_ ریاضی و سمعی اش بالاست به خاطر همونه🤷🏻‍♀️

کلا خیلی غیر عادیه از هر لحاظ

آره ولی خب من تا حالا کسی رو ندیدم رفتارش مثل اون باشه، کلا از هر لحاظ ذهنیت، علاقه و خیلی چیزای دیگ ...

به نظرم عالیه منطقیه

به نظرم عالیه منطقیه

مرسی عزیزم ❤️